Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:22
ФК Ємільчине - Граніт (Гранітне) 2:2, 1 ліга - 14 тур
В 14 турі чемпіонату області з футболу в першій лізі, футболісти ФК "Ємільчине" приймали гостей з Малинського району "Граніт" (Гранітне). Стартові перемоги на старті чемпіонату канули в воду, нечисленних глядачів цікавило чи зможуть уникнути чергової поразки господарі.
 Початок матчу пройшов за незначної переваги господарів.  Увірвавшись в штрафний майданчик гостей, футболіст ФК "Ємільчине" зльоту пробиває в дальній кут воріт. Голкіпер "Граніта" - безсилий, м'яч вдаряється в стійку і потрапляє в сітку воріт. Несподіваний провал в центрі захисту "Граніта", вихід один на один з голкіпером, гостям залишається "отримати і розписатися" в даній ситуації. Наступ господарів продовжується, удар під перекладину воріт - виручає голкіпер. Під завісу тайму "Граніт" починає атакувати, в подарунок - гол та перекладина воріт.
 В перерві матчу відразу три заміни в ФК "Ємільчине", замінено трьох місцевих футболістів Д. Білоцького, В. Коваленка, Я. Климчука. В одній з атак футболісти "Граніта" зрівнюють рахунок матчу. На жовті картки судді, гості відповідають брутальною лайкою. Нарешті, зловивши одного на гарячому суддя вилучає футболіста гостей. Решта часу матчу запам'яталась -  бажання не програти, в господарів було більше ніж виграти. При подачі кутових ударів, в центрі поля нападника гостей тримають  4-5 футболістів ФК "Ємільчине". Отримавши можливість вирвати перемогу зі штрафного удару, господарі ледь нею не скористалися. Майстерний та небезпечний удар ліквідовує голкіпер гостей. Фінальний свисток судді матчу зафіксував рахунок 2:2 та жодного місцевого футболіста на полі.
Категорія: Першість області | Переглядів: 1323 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net