Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



09:06
Чемпіонат Ємільчинської селищної ради з футболу 2019, 8 тур
Симони - Куліші 0:1
Гол: Вадим Кашпуренко
Симони вперше провели свій домашній матч в Андрієвичах. Обом командам перемога була потрібна, як повітря. Переможний м'яч кулішівці забили наприкінці першого тайму, вдало на добиванні зіграв Вадим Кашупуренко. В другому таймі найшла коса на камінь, кулішівська молодь на чолі з Сергієм Савчуком та Вадимом Ходоровським стримали атаки симонівців. 
 


І.Коваль

У МАЛІЙ ГЛУМЧІ НЕ ПОСТУПИЛИСЯ
Держлісгосп - Бараші 2:2
Голи: Ярослав Дідус (42'), Олег Самченко (60') - Максим Тищук (5'), Віталій Садовий (78')

У матчі із Держлісгоспом (Мала Глумча) команда Барашівської ОТГ першою відкрила рахунок. Вже на 5-й хвилині юний Максим Тищук виявився найспритнішим - 0:1. До кінця тайму господарі рівновагу відновили, а на 60-й хвилині матчу вийшли вперед - 2:1.

Однак гості поступатися не збиралися. На 78-й хвилині, один із кращих на полі у складі Барашів - Віталій Садовий, після асисту Романа Косинського, послав м'яч до сітки воріт - 2:2.

Бараші могли й вирвати перемогу, проте стійка воріт врятувала лісівників після удару Олега Цумана, котрий вийшов віч-на-віч із голкіпером на останніх хвилинах гри. 

Отож, бойова нічия у матчі із досвідченим суперником. 
Наступними вихідними Бараші приймають на своєму полі лідера Чемпіонату - команду Поліції.
#Барашівська ОТГ


Андрієвичі

Сотня від Волощука, до чемпіонського графіка Поліції
Поліція - Андрієвичі 12:1
Голи: Антон Островський (5', 51'), Марк Багінський (35', 65', 67'), Олександр Волощук (20, 82'), Анатолій Корнійчук (25', 28'), Андрій Бусленко (47'), Владислав Козир (72'), Ігор Вознюк (75', пен.) - Богдан Корбут (42')

Після нічиєї з Симонами Поліція серйозно налаштувалась на гру проти Андрієвичів. Рахунок матчу відкрив Антон Островський на п'ятій хвилині. Знаковим моментом гри став другий м'яч у ворота Ігор Коваля, який для форварда Поліції Олександра Волощука став сотим в кар'єрі.



Свій успіх голеадор присвятив маленькому сину, якому в день гри виповнилося два роки. Свій перший м'яч Олександр забив в Чемпіонаті 2011 за Середи (всього - 77), за три сезони в складі Поліції степанівський "збитий льотчик" забив понад два десятки м'ячів та вписав своє ім'я в історію ємільчинського футболу, поповнивши ряди клубу Самченка. Усередині тайму Анатолій Корнійчук двічі розписався у воротах гостей протягом кількох хвилин. До перерви гості розмочили рахунок, забитий м'яч на рахунку гданського фінансиста Богдана Корбута.

Після відпочинку Марк Багінський забив два дальніх красені та оформив хет-рик. Пенальті у ворота гостей чітко реалізував рясенець Ігор Вознюк, який єдиний в складі Поліції цьогоріч відіграв всі матчі, від дзвінка до дзвінка. Проте уболівальники кращим гравцем матчу визначили голкіпера Коваля, невтомного організатора та діловода Андрієвичів. 

За тиждень Поліція на виїзді зіграє з Барашами, перемога дозволить команді змінити статус: з лідера на чемпіона!? Отож в День Незалежності України Барашівська громада стане епіцентром футбольної історії та її безпосереднім учасником. 
@sportemi

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 781 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net