Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0



18:23
ТУРНІР "Кубок с. Підлуби": Великодній. Ювілейний. Народний
Традиційно на другий день після Великодня Підлуби організовували турнір із футболу. Він став уже десятим, але вперше пройшов під дощем, тим самим підтвердивши неписаний закон футболістів: гра відбудеться за будь-якої погоди. Публічне відкрите жеребкування звело знову традиційні пари: Куліші - Мала Глумча, Підлуби - Поліція. Питання "Як це стається?", схоже, потрібно адресувати вищим силам.

Куліші - Мала Глумча 1:0
Пропри те, що напередодні малоглумчанці виграли на рівні Спортивних ігор школярів Ємільчинської селищної ради, на поле вийшли перевірені й досвідчені гравці. Слизький м'яч, що зі штрафного рикошетом залетів у їхні ворота вирішив долю першого фіналіста.


Поліція - Підлуби 2:1
У наступній грі єдиний представник Поліції Руслан Дейнека вивів на поле команду, в складі якої було чимало іменитих гравців. Протистояв їм наймолодший колектив, складений зі школярів та студентів, підсилений Антоном Островським із підлубівським корінням та Ярмоленко-молодшим, який нині вчителює в столичному коледжі ім. Сухомлинського. 
Максимум, на що спромоглися минулорічні переможці - розмочити рахунок під завісу гри - 1:2. Ще більшої поразки зазнали господарі в матчі за ІІІ місце, поступившись глумчанцям 0:4.

Фінал
Третій раз Куліші долають Поліцію у фіналах і доводять загальну кількість перемог у Кубку до п'яти. Тобто наступний тріумф може дозволити команді назавжди заволодіти оригінальним кубком, адже попередній завойований трофей була ваза, яку кулішівці отримали назавжди за перші три перемоги.



Нагородження провів один із ініціаторів турніру Сергій Ярмоленко, який нагородив грамотами і грошовими преміями команди та кращих гравців турніру: голкіпера Олександра Романченка (Куліші), захисника Андрія Бусленка (Поліція), півзахисника Марка Багінського (Поліція), нападника Олега Самченка (Мала Глумча), кращого гравця турніру Вадима Кашпуренка (Куліші). Отримали слова подяки і спонсори турніру: Ігор Лугина, Роман Білошицький, Руслан Дейнека, Світлана Авраменко, Олексій Піскун та місцевий священник Віктор Підмогильний, який активно цікавиться спортивним життям громади та пропагує здоровий спосіб життя.

Усе це дає підстави вважати десятий ювілейний Кубок справді народним.

УВАГА! УВАГА! УВАГА!
29.04.2019 року, початок - 10.00
ФУТБОЛ
ВЕЛИКОДНИЙ ТУРНІР "Кубок с. Підлуби" стадіон с. Підлуби
Учасники змагань:
1. Багаторічний переможець цього турніру, чемпіон району, учасник обласних змагань – с. Куліші.
2. Чемпіон району, постійний учасник турніру, самобутня, завжди сильна - команда с. Мала Глумча.
3. Постійний учасник "Кубка с. Підлуби", учасник районного чемпіонату, завжди сильна своїм складом, амбіційна, на чолі з тренером своєї команди та одним з організаторів "Кубка с. Підлуби" Р.Дейнекою – команда Ємільчинського відділення поліції.
4. Молода команда, переможець торішнього Великоднього "Кубка с. Підлуби", славна своїми багаторічними футбольними традиціями – команда-господар с. Підлуби.
Запрошуємо вболівати за своїх!!!
Початок – 10:00.

Світлина: Р.Максименко (facebook.com)
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 750 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net