Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



13:54
IX Кубок Підлубів: Підлуби - Куліші 1:0, Виросли та перемогли
Три чемпіона та амбіційна Поліція 9 квітня боролись за ІХ Кубок c. Підлубів, в народі він - Великодній. Нагадаємо, минулоріч найкращих в районі було визначено серед двох груп А та Б. А Підлуби - чинні чемпіони Спартакіади. Однак до старту змагань команду господарів в складі восьми школярів, двох студентів та новоспеченого магістра фізичної культури Володимира Ярмоленка ніхто всерйоз не сприймав. Один з уболівальників був лаконічним - немає кому грати.

Поліція - Підлуби 0:0, 3:4 пен.
Вже перші хвилини гри продемонстрували вірне рішення наставника команди Сергія Ярмоленка довірити місце в основі молодим гравцям, адже незабаром відбудуться обласні зональні змагання Спартакіади школярів. Ігрова практика - практикою, але як відомо, апетит приходить під час їжі. 

Найцікавіші події розгорнулися вже після завершення основного часу. На 2-й доданій хвилині Сергій Піка заробив для господарів пенальті. Однак Микола Кур'ята париривув удар Максима Денисюка, і подарував уболівальникам серію пенальті, яка стала справжнім трилером.

На два постріли гравців Поліції вище воріт, Підлуби відповіли двома влучними ударами. Проте скористатись такою перевагою господарі не зуміли, голкіпер Поліції спіймав кураж. Парирує три удари поспіль та виводить Поліцію вперед. У вирішальний момент Підлуби змогли зібратись та більше не хибити. На ще один промах поліцейських голкіпер господарів Максим Маринін  відповів переможним ударом.

Куліші - Мала Глумча 1:1, 4:3 пен.

В другому таймі Куліші відкрили рахунок матчу, гол-красень під перекладину воріт забив Сергій Савчук. Глумча відігралась наприкінці, з 11-метрового у виконанні Олега Самченка. Отже, ще одна серія пенальті,  в якій Куліші не забили тільки одного разу.

Поліція - Мала Глумча 1:0

М'яч, закинутий за комірець голкіперу Малої Глумчі, у виконанні Ігоря Яцковця став переможним для поліцейських. Керманич Поліції Руслан Дейнека підсумовуючи виступ команди на турнірі відмітив, що недооцінка суперника мала місце в першому матчі.

Підлуби - Куліші 1:0

Безумовно, фаворитом фіналу була команда Кулішів, але хлопчиками для биття команду господарів вже ніхто не сприймав. В другому таймі Сергій Піка, в притаманному для себе стилі, втік від захисників Кулішів та холоднокровно переграв голкіпера гостей. Відсвяткуваши забитий м'яч Підлуби довели матч до перемоги.



До фіналу Всеукраїнського "Шкіряного м'яча", обласного Кубка Полтарака, 16-17-річні юнаки в свій актив додали один з найочікуваніших своїх трофеїв - "Кубок Підлубів", адже за ним вони спостерігали, з ним вони росли, міцніли, гартувались протягом останнього десятиліття. Отож, виросли та перемогли!


Церемонію нагородження, вручення дипломів командам учасникам, провів один з метрів тренерського цеху району Сергій Ярмоленко, який подякував всім гравцям за красиву гру, майстерність, ведення здорового способу життя. Висловив окремі слова подяки спонсорам: Ігорю Лугині, Олександру Гребенюку, Роману Білошицькому, Віктору Підмогильному, Піскуну Олексію та Руслану Дейнеці, який цьогоріч очолив опікунську раду турніру. Володар Кубка отримав 1000 грн., ІІ місце - 600 грн., ІІІ місце - 500 грн, місце - 200 грн. 



Представник ДЮСШ Андрій Дем'янчук нагородив грамотами та грошовими преміями кращих гравців турніру: голкіпера Максима Мариніна (Підлуби), захисника Сергія Савчука (Куліші), півзахисника Юрія Тукайла (Мала Глумча), нападника Сергія Піку (Підлуби).
Фото: О.Дмитренко
Категорія: Кубок Підлубів | Переглядів: 920 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net