Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



16:56
Володимир Ширма розвиватиме вітчизняний волейбол
Голова обласної ради Володимир Ширма, який є й головою Житомирської обласної федерації волейболу, увійшов до складу Опікунської ради Федерації волейболу України.

Днями у Києві відбулось перше засідання ради, яку утворено задля підтримки, сприяння розвитку і популяризації вітчизняного волейболу України.

За пропозицією  президента ФВУ Михайла Мельника, учасники засідання одноголосно вибрали головою Опікунської ради ФВУ Василя Кременя – нинішнього президента Національної академії педагогічних наук, який відомий своєю любов’ю до спорту.



До складу Ради увійшли голова Житомирської обласної ради, голова Житомирської обласної федерації волейболу Володимир Ширма, голова відділення НОК України у Житомирській області Олександр Оніщук, народні депутати Верховної Ради Тарас Кремінь, Ігор Молоток (член бюджетного комітету ВРУ, президент Федерації волейболу Сумської області) і Володимир Шкварилюк (секретар бюджетного комітету ВРУ), голова Держслужби України з питань праці Роман Чернега тощо.



Серед першочергових завдань Опікунської ради – досягти найкращих результатів чоловічої та жіночої збірних у кваліфікаційних раундах чемпіонату Європи та Золотій лізі (колишній Євролізі).

Категорія: Волейбол | Переглядів: 701 | Додав: sport_em
Всього коментарів: 1
0
1 sport_em   (25.03.2018 12:09) [Материал]
На крок ближче до Вищої ліги.
16-18 березня в Умані успішно зіграв у 1 турі плей-офф Першості України з волейболу житомирський ВК "Житичі". Наша команда розгромила СК "Прибилів" і ВК "А-Пілон" з рахунком 3:0. І лише ВК "Академія-ДПтС" активно намагалася обіграти житомирян. Щоправда їм це вдалося лише в одній із партій. А 30 березня - 1 квітня в Житомирі відбудеться завершальний тур чемпіонату. Саме тоді і буде визначено переможця Першої волейбольної ліги України.

У Харкові 16-18 березня житомирський ВК "Полісся" змагався у 1 турі плей-офф Першості України з волейболу. Наші дівчата у всіх іграх здобули перемогу. З трьох зіграних матчів найважчим був поєдинок із харківською командою ХОВУФКС. Після п'яти запеклих партій ВК "Полісся" все ж завершив цю гру на свою користь. Фінальний тур Першої волейбольної ліги України відбудеться 4-6 травня в Житомирі. Саме тоді і буде визначений переможець Чемпіонату.
НТ, 23.03.2018

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net