Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



06:57
Лісгосп - переможець турніру до Дня Незалежності України
В селищі Ємільчине відбувалися волейбольні змагання на честь свята Дня Незалежності України. В даних змаганнях брали участь такі команди: РемБудСервіс (Ємільчине), Лісгосп (Ємільчине), Освіта (Ємільчине) та Степанівка. Відкривали цей день змагань Освіта та РемБудСервіс. Характер двох клубів був помітний відразу, і кожен бажав отримати перемогу, на початку партії команда РемБудСервіс виглядала дещо розгублена, але згодом все стало на свої місця. Зібравшись із силами все ж таки хлопці отримали перемогу в двох партіях. Наступна гра відбувалась між Лісгосп та Степанівкою, де перемогу отримали перші, також в двох партіях. Вирішальні битви були більш драматичнішими і більш насиченими ігровими моментами, де іноді здавалось м'яч не дістати, але хлопці його просто «виймали». Також й затяглися в часі з ігровим партіями, тому що кожен бажав отримати перемогу і лиш, як би де не бувало, але переможець є завжди, лиш не буває переможених.

За четверте та треті місця боролися команди Степанівка та Освіта. Перша партія була на користь других. Зовсім все якось просто виглядало в ній, ніби не помічаючи брали очко за очком, але це був лиш початок, вся інтрига розпочалася в другій партії, де команди крокували в одну ногу і відривалися лиш на одне чи два очки, але все ж таки надолужившись команда із села Степанівка, отримала перемогу. Вирішальний як то нокдаун, був в третій партії, де команда Освіта взяла гру під свій контроль. Так в деяких моментах відали очки суперникам, але все ж таки отримали вирішальну перемогу і посіли почесне третє місце. Так команда із Степанівки четверте, хоча змагалися дійсно дуже гідно.

Вирішальна фінальна гра відбулась між командами РемБудСервіс (Ємільчине) та Лісгосп (Ємільчине). Боротьба на майданчику очікувалась відразу, тому що команди були дійсно сильні й бажали перемоги в цьому чудовому турнірі. Отже, перша партія відразу набрала своїх обертів. Лісгосп дав різкий старт та відірвався на чотири очки, але надолужившись команди молодих хлопців наздогнала суперників і вела боротьбу з ними, але згодом клуб РемБудСервіс, де що збавив оберти, можливо й втома вдалась в знаки, все ж таки суперники не прості, і в подальшій партії гру вели саме Лісгосп, де й отримали перемогу. Команда молодих, мотивованих хлопців мала ще великий шанс та отримати перемогу в цьому турнірі в цілому, але як би все дійсно так просто було. Суперники не мали намірів збивати темп і грали як і грали, але де що, все ж таки мали можливість хлопці із РемБудСервіс дотиснути та виграти цей матч, але як і в першій партії, саме після другої половини партії, знову знизився темп гри від молодих хлопців, і вже після 20 очка, було зрозуміло, що переможцем буде команда із Лісгосп, але як-не-як команда РемБуд боролася до кінця, зі всіма силами, що залишилися, можливо не вистачало трохи мотивації, можливо втома – всі ми люди і в чомусь десь виникають помилки, не важливо взагалі якими би майстрами би не були.



Отже, переможцем стала команда Лісгосп (Ємільчине), а друге місце - РемБудСервіс (Ємільчине). В складі Лісгосп, приймали участь великі потенціали срібні переможці в Олімпіаді параолімпійців за честь нашої України. І це великий плюс для молодих хлопів із РемБуд, хоча вони не вперше з ними зустрічалися, варто згадати турнір пам’яті А.Зорі, де вони також приймали участь за команду із міста Житомир. Це дуже гідно з боку молодих хлопців, де вони дійсно набирають колосального досвіду, як в грі так і в стихії характеру бійцівському.



Беручи до уваги, все те, що відбувалось на майданчику в цілому, можна сказати – кожен продемонстрував свій клас, і показали нам глядачам чудову гру. Щиро вдячні, організаторам за такий чудовий турнір, який приніс купу позитивних та надихаючих емоцій та також гравцям. Саме таке повинно існувати в спорті, спорт – це завжди сила, сила яка надихає всю націю.

З Днем Незалежності Україно!

Артем Лавренчук
Категорія: Волейбол | Переглядів: 895 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net