Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:14
ЧР – 2016, ХІІ тур, Бронза Степанівки, очікування фіналу і боротьба за 4-те місце
Після ХІІ туру залишилося два претенденти на чемпіонський титул – це Куліші та Ємільчине. Саме вони зустрінуться в очному поєдинку наступного туру. Прикметно, що кожна із команд має змогу вирішити долю І-го місця на свою користь, незалежно від результатів інших поєдинків.
Команду Степанівки вже можна привітати із бронзовими медалями в сезоні повернення до Чемпіонату. Окрім того, уболівальників очікує захоплююча боротьба за 4-у сходинку, посісти яку ще можуть і  Рихальське, і Поліція, а також Мала Глумча і Неділище.


Швидкий і «на коня»

Мала Глумча – Степанівка – 1:1 (0:1), голи: Серпутько Роман (90+3) – Мала Глумча; Карпенко Ярослав (12) – Степанівка.

У ІІ колі Чемпіонату команда Степанівки головним чином здобуває і, особливо, втрачає на останніх компенсованих хвилинах.

Так і цього разу: Степанівці поталанило забити швидкий гол – традиційно після ауту, м’яч заштовхав Ярослав Карпенко. Проте, гол пропущений «на коня» остаточно вивів команду із числа претендентів на 1-е та 2-е місця.
Глумчі вдалося створити чимало гольових моментів на звичному для них полі, адже на матч зібрався практично оптимальний склад. Мали нагоди відзначитися Сергій Лукашишин, Олег Самченко і Юрій Федорчук, однак врятувати господарів від поразки вдалося лише Романові Серпутьку.

Прикрий епізод трапився незадовго до закінчення другого тайму: серйозного пошкодження зазнав нападник гостей Ігор Саєнко. Швидка допомога забрала гравця на подальше обстеження до лікарні. На щастя, травма виявилася не важкою, відтак Ігор повідомив, що нині із ним все нормально.

Нічия наблизила Глумчу до 4-го місця. Готуючись до майбутніх двобоїв із Поліцією і Ємільчиним, представник команди Андрій Червинський обіцяє на останній матч сезону зібрати найсильніший склад і в присутності своїх уболівальників, влаштувати серйозний іспит минулорічному чемпіону.

Невимушено, але не зовсім переконливо

Куліші – Поліція – 3:0 (1:0),
  голи: Дейнеко Сергій (32), Стецько Артем (76), Остапчук Віталій (89).


Матч викликав неабиякий інтерес серед уболівальників. Окрім голови районної федерації футболу Володимира Ширми, до Кулішів завітали голова райради Віктор Сорока, голова райсуду Василь Гресько, редактор «Народної трибуни» Михайло Мельник та місцеві посадовці.

На жаль, як і місцеві шанувальники футболу, вони були змушені ховатися від палючого сонця, стоячи у затінку берізок, або вкриваючись вербовими гілочками. Чомусь сидячі місця знаходяться на стадіоні виключно з відкритої сонячної сторони. Можливо тому, охочих у Кулішах завітати на розпечений стадіон й підтримати свою команду в боротьбі за чемпіонство не так вже і багато.






Перед початком гри перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма вручив Почесні грамоти облдержадміністрації капітанам команд – Сергію Савчуку (Куліші) та Руслану Дейнеці (Поліція) з нагоди Дня фізкультурника.





Перший тайм пройшов у загалом рівній боротьбі, проте гості в атаці діяли дещо «беззубо» - змарнувавши декілька небезпечних штрафних.

Куліші краще скористалися своїми нагодами: індивідуальна майстерність допомогла Сергію Дейнеко, Артему Стецьку і Віталію Остапчуку свої нагоди реалізувати.

Втім, підсумковий рахунок матчу не відображає реального співвідношення сил на полі, адже лише у останній п’ятнадцятихвилинці, Поліція двічі не використала виходи сам-на-сам, дуже схожі на хокейні булліти.

Варто відзначити сімейний дует Остапчуків, оскільки з виходом на поле батька – Сергія Івановича, знову, як і декількох попередніх матчах, голом відзначився син – Віталій.




Зі скрипом, та все ж нагору
 
Рихальське –  Ємільчине – 2:3 (1:2), голи: Шпінь Сергій (29), Шпінь Микола (65, пен.) – Рихальське; Лапін Олександр (25), Осіпчук Олег (39), Тимощук Володимир (79) – Ємільчине.

Звітний поєдинок подарував глядачам інтригу до кінця, голи й чимало небезпечних моментів.

Початку матчу передувала тривала процедура перевірки документів команди Рихальського ємільчинцями. Зрештою, «засланих козачків» виявити не вдалося і матч через годину таки розпочався.
 

Перемогти могли обидві команди, однак у завершальній стадії холоднокровніше діяли гості. Саме вони частіше завдавали гострих ударів з далекої відстані. Біля воріт Ємільчиного чималу небезпеку створювали вкидання м’яча з-за бокової лінії та навіси Рихальського.
 

Все ж, першими забили діючі чемпіони, однак рихальці не знітилися й невдовзі рівновагу відновили. Свисток на перерву арбітра Вадима Антощука зафіксував перевагу гостей – 1:2 – відзначився цьогорічний дебютант Ємільчиного Олег Осіпчук. У другому таймі Микола Шпінь, із пенальті, призначеного за гру рукою, знову становище вирівнює.
 

Три пункти гостям приніс удар Володимира Тимощука на 79-й хвилині, хоча у компенсований час перемога, а з нею і сподівання на чемпіонство, мало не вислизнули із рук команди райцентру.
Роман РЕВЧУК

Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1226 | Додав: revanta
Всього коментарів: 3
0
3 revanta   (13.09.2016 23:07) [Материал]
Теоретично, Степанівка ще може посісти і другий рядок у турнірній таблиці, однак це може статися лише у випадку поразки і нічиєї (двох поразок) Ємільчиного в останніх турах і перемоги Степанівки у матчі з Неділищем.
Цікаво, що ні Куліші, ні Ємільчине, ні Степанівка ще не програвали у цьому Чемпіонаті. Якій із цих команд вдасться до фінішу зберегти "0" у графі "Поразки"?

0
2 sportem   (11.09.2016 14:02) [Материал]
Рихальське - Ємільчине 2:3

0
1 sportem   (11.09.2016 09:34) [Материал]
Господарі рахунок матчу зрівняли в доданий час. Слід відмітити, що Степанівка в компенсований час втрачає вже третю перемогу. Раніше команда пропускала від Неділища та Кулішів. Отже, -6 до турнірної таблиці і примарні шанси піднятись вище третьої сходинки. Загалом, непереможна Степанівка - головний претендент на Приз глядацьких симпатій ЧР - 2016.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net