Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



16:59
ЧР 2015, 17 тур, Анонс
Орієнтир скорострільності для голеадорів
У минулому турі німецької Бундесліги форвард мюнхенської «Баварії» Роберт Лєвандовскі протягом 8 хвилин 59 секунд п’ять разів вразив ворота «Вольфсбурга», за підсумками минулого сезону – другої команди Німеччини. Подібні випадки трапляються і у чемпіонаті Ємільчинського району. Так у минулому турі нападник Серід Олександр Волощук протягом 70-ти хвилин (з 15-ї до 85-ї) забив п’ять м’ячів у ворота Неділища. Раніше Волощук чотири рази відзначився у домашньому матчі із Малою Глумчею, командою, яка постійно перебуває у групі лідерів. 
Проте рекорд сезону належить Вадиму Антощуку, який у матчі Бараші – Рихальське, протягом 78 хвилин (з 10-ї до 88-ї) забив сім м’ячів. Шість м’ячів у цьому матчі Антощукові вдалося забити за 48 хвилин (з 40-ї до 88-ї). 






РВ УМВС – Мала Глумча

Мотивація Глумчі, після домашньої поразки від Кулішів, напевне, трохи знизилася. Чи візьме підсилена команда РВ УМВС реванш за єдину розгромну поразку з рахунком – 6:1 – у І колі? Принаймі своє поле, вболівальники і потужний напад спонукають до цього, а яскрава кольорова передматчева афіша свідчить про серйозність намірів міліціонерів. 

Середи – Ємільчине

Середи добре грають з аутсайдерами, а от очки у конкурентів відбираються «зі скрипом». У матчах з 1-5 командами чемпіонату, Середи набрали лише 5 пунктів із 18 (!) можливих. Як буде цього разу? Чи допоможуть «рідні стіни» зламати опір Ємільчиного? І хто судитиме зустріч: арбітр із Серід, Ємільчиного чи все ж таки – нейтральний? 

Куліші – Бараші

Бараші, хоча вже й не борються за чемпіонство, змагатимуться за свій престиж, ім’я команди, оскільки вдома, у матчі І кола, поступилися – 1:3. Куліші, здається, «набрали хід», однак грі команди бракує стабільності. І якщо Барашам вдасться зібрати оптимальний склад, то в матч пройде в напруженій боротьбі з непередбачуваним результатом.

Сербо-Слобідка – Неділище

Склад Сербо-Слобідки дещо послабився у порівнянні із І колом: чергову дискваліфікацію отримав В’ячеслав Перепьолкін, Ярослав Бондарчук знову помандрував до Кулішів. Однак у команді підросло молоде покоління. Можливо, прийшов час заявити про себе на повний голос таким гравцям, як Віталій та Микола Шпіні? 
З іншого боку, Неділище нічим не поступалося слобідчанам у матчі І кола. І тільки безглузді помилки у захисті завадили ужівчанам взяти пункти у тому матчі. 
Роман РЕВЧУК


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 816 | Додав: revanta
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net