Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



19:55
ЧР 2015, 11 тур, Обачливе знайомство лідера із «УЖ-Ареною»
Команда Ємільчиного прибула у Неділище «чартерним рейсом», на орендованому в відділі освіти, шкільному автобусі. Очевидно, що чемпіони таки побоювалися дебютантів, котрі в останніх матчах здобули три поспіль перемоги, тому на матч приїхали із суддівською бригадою з Ємільчиного на чолі з Андрієм Сокирком.
Втім особливих претензій до дій головного арбітра, за винятком епізоду із непризначенням вільного удару в ворота ФК «Ємільчине» - за гру руками воротаря після передачі захисника, бути не може.
І навіть навпаки: коли наприкінці першого тайму тренер ємільчинців Юрій Остапчук вибухнув гнівом щодо дій головного арбітра, рефері його заспокоїв: «Юра, чьо ти кіпішуєш, щьот же два – ноль?»
Матч розпочався з деякою затримкою, оскільки досвідчені чемпіони ретельно перевіряли документи дебютантів турніру і висловили претензії до того, що у складі команди Неділища є гравці команди Рясного, котра із змагань знялася, а згідно нового Положення, команди можуть дозаявити гравців лише після завершення І кола. Запитання про те, згідно якого «положення» команда Неділища із 10 матчів 7 зіграла на виїзді залишилося без відповіді.
Зрештою, одному із колишніх гравців ФК «Рясне» на поле вийти заборонили, а іншому – таки дозволили. Тому у випадку програшу Ємільчиного, чемпіони мали б повне право домагатися зарахування ФК «Неділище» технічної поразки з рахунком 0:3.

Гості досить швидко відкрили і подвоїли рахунок, проте гра проходила в обопільних атаках. Бокова стійка і воротар Микола Кур'ята, який у цьому сезоні пропустив лише 4 м'ячі в 10 матчах, неодноразово виручали лідера чемпіонату.
Окрім голкіпера в складі Ємільчиного виділялися ще чотири гравці. Та якщо, найактивніший у складі гостей, Віталій Коваленко, записав на свій рахунок  три м'ячі, дублем відзначився Назар Василюк й голом лідер конкурсу прогнозистів на «Goalstream» Дмитро Слюсар, то Микола Романчук запам'ятався своєю нецензурною лайкою в бік глядачів і суперників та імітацією вкидання м'яча з ауту в бік уболівальників. «15 номер» Ємільчиного явно намагався спровокувати конфлікт і трохи заспокоївся лише після того, як арбітр зустрічі покарав гравця попередженням за ловіння м'яча руками а-ля голкіпер після виконання штрафного.
За кілька хвилин до завершення зустрічі на полі з'явився досвідчений Михайло Курносов, який протягом всього матчу зберігав готовність вийти на поле, однак отримав обмаль часу для знайомства із велелюдною «УЖ-Ареною».
Роман РЕВЧУК

Неділище - Ємільчине 0:6
Голи: Коваленко Віталій-3, Василюк Назар-2, Слюсар Дмитро

Симони - Куліші 0:6
Голи: Матвійчук Дмитро, Романченко Костянтин, Дорофієнко Дмитро, Ваховський Владислав, Дейнеко Сергій, автогол

Кривотин - Мала Глумча  0:4
Голи: Авраменко Максим, Данюк Олександр-2, Серпутько Роман

Сербо-Слобідка - РВ УМВС 2:0

Голи: Шпінь Олександр, Швед Олександр

Середи - Рихальське +/-


Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1519 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
0
2 gol77   (22.08.2015 14:59) [Материал]
Симони - Сербо-Слобідка 4:2 Голи за Симони: Денисюк Олександр, Павленко Роман, Остапчук Віталій, Дигодюк Михайло

0
1 sportem   (15.08.2015 16:41) [Материал]
15 серпня відбулася І Спартакіда на визначення кращого спортивного села району. В турнірі з міні-футболу взяло участь 6 команд. Переможцем стала команда Кулішів, яка у фіналі перемогла Яблунівку (Сербо-Слобідська сільська рада) 4:2. В матчі за ІІІ місце Кривотин здолав Середи, з рахунком 4:1.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net