Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:54
ЧР 2015, 3 тур, Битва грандів або по-синиці в кишені
У суботу, 20 червня, в Барашах відбувся центральний матч туру, в якому лідери чемпіонату зустрілися між собою. ФК «Бараші» зміг зібрати на матч фактично оптимальний на сьогодні склад, чого не скажеш про команду Ємільчиного.
Матч розпочався з позиційної боротьби, мало цікавої для вболівальників. Втім деяка перевага була на боці ємільчинців, котрі частіше володіли м’ячем й намагалися перенести центр подій на половину поля господарів. Найпомітнішим у складі ФК «Ємільчине» був Володимир Ярошук, котрий наприкінці тайму створив реальну нагоду для взяття воріт, однак рахунок не відкрив.
Барашівці відповідали гострими контратаками. Свої шанси відзначитися не використали Роман Майданович і Тарас Денисюк, а Вадим Антощук, який в цьому матчі грав на незвичній для себе позиції – у центрі поля, навіть влучив у стійку воріт. Втім перша половина так і закінчилася нульовою нічиєю.



Другий тайм розпочався жвавіше. Зупиняючи гостей поблизу свого карного майданчика, барашівці все частіше порушували правила і заробили поспіль декілька небезпечних штрафних ударів у свої ворота.
Під час виконання одного із цих стандартів до м’яча впевнено підійшов №11 – Володимир Ярошук. Тренер ємільчинців Юрій Остапчук намагався докричатися до підопічних, щоб удар виконував хтось інший, хто нещодавно добре зарекомендував себе на Спартакіаді школярів.  Все ж вдарив Ярошук і рахунок на 59-й хвилині  відкрився 0:1.
Ємільчинці одразу мали ще декілька чудових нагод збільшити відрив, проте згодом почали відверто грати на утримання рахунку, відбиваючи м’яча куди-подалі. Господарі ж, котрі, здавалося, трохи фізично вже підсіли, знову активізувалися.
За 10 хвилин до закінчення ігрового часу, гості зіграли рукою у карному майданчику і арбітр зустрічі без вагань, вказав у напрямку 11- метрової позначки, якої на стадіоні, на жаль, не виявилося, тому метри довелося відміряти кроками.
Юрій Прохоренко, взявшись виконувати пенальті, вступив у тривалу дискусію із арбітром: куди ставити м’яч – на горбок чи у ямочку, після закінчення якої, пробив невдало. Партнери виявилися неготовими спрямувати, відбитий голкіпером Миколою Кур’ятою, м’яч до сітки воріт.
Втім, барашівці не знітилися і продовжували атакувати. Небезпечного удару головою завдавав Ярослав Карпенко, а на 85-й хвилині після проходу лівим флангом, скориставшись тим, що голкіпер дещо вийшов із воріт, Роман Майданович ударом в дальній кут встановив рівновагу, яку непримиренні суперники остерігалися порушити до фінального свистка, зберігши, таким чином, по-синиці в кишені…
РОМАН РЕВЧУК
РВ УМВС - Кривотин 5:1
Голи: Гнатенко Валентин-2, Ярмоленко Володимир, Дудар Олександр, Гресько Дмитро - Красновський Сергій


Мала Глумча - Рихальське 8:1
Голи: Тукайло Юрій-3, Серпутько Андрій-2, Федорчук Юрій-2, Самченко Олег - Ковицький Андрій

Сербо-Слобідка - Симони 4:3
Голи: Шпінь Микола-2, Бондарчук Ярослав, Перепьолкін В'ячеслав - Остапчук Віталій-2, Шевчук Віктор

Куліші - Неділище 6:1
Голи: Стецько Артем, Стецько Михайло, Примак Микола, Дейнеко Сергій, Романченко Костянтин, Савчук Вадим - Матвієнко Вадим

Середи - Рясне +/-



Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1450 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 gol77   (27.06.2015 14:09) [Материал]
Рихальське - Симони 0:3 голи за Симони: Остапчук Віталій - 3

1 BommGol   (21.06.2015 12:52) [Материал]
Давайте піднімемо питання про невиїзди.
Два не виїзда і зняття команди з ЧР та покарання на не прийняття участі на наступний рік.
Бо в кінці року будуть рахувати пропущені та забиті?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net