Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



11:13
Фінал Кубка Перемоги: Ємільчине - Мала Глумча +/-
9 травня чотири кращі команди району зібрались у райцентрі, щоб розіграти Кубок Перемоги. Того дня були матчі, що завершились із крупним рахунком (Мала Глумча - Варварівка 3:0), а й були й такі, де доля переможця визначалась по пенальті (Ємільчине - Симони 6:5). Проте коли справа дійшла до вирішального поєдинку, спортивна складова поступилась місцем... неспортивній поведінці - саме так за футбольними правилами кваліфікується покидання поля футболістами до завершення гри, що й зробила команда з Малої Глумчи. Вчинили вони так, як зазначив у коментарі для "НТ" її капітан Іван Юзько, бо їхнього гравця незаслужено вилучили з поля, а суддівство в другому тайм стало відверто упередженим.
Побажання капітана - поліпшити організацію футбольних змагань, зокрема, щодо дотримання Положення, покращення рівня суддівства, підвищення дієвості районної федерації футболу.

А от спеціаліст відділу у справах сім'ї молоді та спорту Андрій Сокирко повністю виправдовує "червону" від судді Юрія Остапчука, оскільки жорстка гра може обернутися тяжкою травмою для футболіста. І ми вже маємо в районі два таких випадки, коли через грубість на полі та некваліфіковане суддівство гравці вимушені були завершити з футболом, поплатившись здоров'ям та понісши моральні й матеріальні збитки. В той же час Андрій Сокирко не відкидає проблему суддівства, адже знайти людину, яка б взяла на себе відповідальність з обслугованням гри непросто.
Як бачимо, проблеми минулого року (згадайте перипетії навколо "золотого" матчу Ємільчине - Мала Глумча) перебралися в нинішній, і граблі невирішених питань знову готові для своєї підлої справи, адже зовсім скоро - старт чергового чемпіонату району.
М.Мельник
НТ, 15.05.2015

Мала Глумча - Варварівка 3:0

 Ємільчине - Симони 0:0, 6:5 пен.
Варварівка - Симони 2:0
 Ємільчине - Мала Глумча +/-













Ось подивився я на результати фіналу кубка Перемоги і прийшов до висновку, що немає в нашому районі нормального відношення до футболу, майже завжди всі змагання закінчуються скандалом, цьогорічний фінал не виключення. В районному футболі назріла ситуація, що треба щось міняти, і ідея з утворенням прем"єр ліги дуже хороша і потрібна справа. В районі є достатня кількість порядних і не байдужих людей, які зможуть вивести районний футбол на вищий рівень. Я пропоную, щоб кожна команда висунула свого кандидата на посаду президента прем"єр ліги, а потім всім зібратися і вибрати найкращого.
Artes
Категорія: Кубки з футболу | Переглядів: 1438 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
3 RaulYablonec   (16.05.2015 14:23) [Материал]
"Побажання капітана - поліпшити організацію футбольних змагань, зокрема, щодо дотримання Положення,"
побажання капітана, побажання федерації, побажання ще когось. Всі тільки бажають, а хто буде щось робити для якихось змін в організації футбольних змагань? Чи все буде по старій схемі і будем надіятись що все саме по собі зміниться на краще?)

0
2 vlaskor   (15.05.2015 10:40) [Материал]
Усім вітання з історичною перемогою "Дніпра". Чекаємо від адміна фоторепортажу з місця подій: делегація з Ємільчиного побувала на матчі

0
1 vlaskor   (13.05.2015 11:38) [Материал]
За словами начальника відділу у справах сім*ї, молоді і спорту Т. Примак, яка спирається на інформацію свого колеги А.Сокирка, червона карка гравцю Глумчі була справедливою, оскільки він відверто грубо зіграв проти ємільчинця, що могло обернутися для нього травмою. Вона навела 2 випадки, коли після жорсткого футболу гравці перенесли операції і вимушені були завершити з футболом.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net