Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:54
Великоцвілянин Леонід Циба - чемпіон України з армспорту
Житомирянин Леонід Циба завоював дві золоті медалі на чемпіонаті України з армспорту, який нещодавно завершився у Харкові. Йому не було рівних на правій та лівій руці у ваговій категорії 70 кілограм. Ще один житомирянин, Олександр Рассохін, витиснув срібло на лівій руці у ваговій категорії 60 кілограм.
Збірна Житомирської області, яка нараховувала вісім спортсменів, посіла восьме загальнокомандне місце. Загалом в змаганнях взяли участь більше 150 спортсменів з 19 областей.
І Леонід Циба і Олександр Рассохін потрапили до складу збірної України, яка вже в червні цього року візьме участь у чемпіонаті Європи, який відбудеться в Болгарії. А восени наші спортсмени у складі збірної поборються за нагороди чемпіонату світу в Малайзії.

- Вважаю, що ми виступили загалом непогано, на тверду четвірку. Рівень учасників на чемпіонаті України надзвичайно високий, адже збірна України - одна з найсильніших як на європейській, так і світовій аренах. Тому потрапити в трійку призерів дуже непросто. Хочу також подякувати за допомогу у придбанні форми та екіпірування ТОВ Даніко  - прокоментував виступ наших спортсменів голова Житомирської обласної федерації армспорту Олександр Рассохін. - Будемо й надалі працювати над технікою, над рівнем наших спортсменів. Потенціал в команди є, його лише потрібно розвивати.

Фінальний поєдинок за участю Л.Циби на відео: (26 хв. 10 с. - 28 хв. 50 с.)

Нова експозиція з'явилась у Великоцвілянському Музеї хліба. Її героєм став уродженець села Леонід Циба.
Колишній випускник місцевої школи, срібний медаліст так сильно свого часу захопився армспортом (боротьбою на ліву та праву руку, стоячи за столом), що за півтора року виконав норматив майстра спорту, посівши II місце на Чемпіонаті України (2012 рік) з цього виду силової боротьби. В тому ж році Леонід виграв Кубок України та взяв участь у чемпіонаті Європи. До слова, відсутність високих результатів саме на чемпіонаті Європи сталася через певні зміни в організмі спортсмена у зв'язку з його переходом на новий вид харчування - сироїдство. Уявіть: з раціону вилучаються хліб, м'ясо, все варене. Натомість - запарене насіння льону, зернові злаки, сирі овочі, фрукти.
З часом усе налагодилось, і Леонід продовжив переможну ходу на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Зокрема, минулої весни на першості світу у Вільнюсі посів 19 (із 32) місце.
Сьогодні наш славетний земляк не тільки в чудовій формі та закінчує третій курс Харківської академії фізичної культури, а й пробує власні сили в бізнесі. Як на мене, задатки силача Леонід успадкував від батька, Петра Миколайовича, силі якого завжди дивувались у всій окрузі. Мама ж нашого чемпіона, Надія - знана творча людина: працює в місцевій школі (її картини є окрасою закладу).
Хочеться побажати Леоніду ще безліч щасливих переможних хвилин, а нам - вкотре закцентувати: Ємільчинщина - безсумнівно благословенна земля, бо ж народжує письменників і поетів, співаків і майстринь, чемпіонів та Героїв-захисників!
Микола Жилюк,
НТ, 20.03.2015
Категорія: Різне | Переглядів: 952 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
0
1 sportem   (30.03.2015 23:07) [Материал]
В м. Житомирі відбувся чемпіонат області з армспорту серед юніорів від 18 до 20 років. За результатами змагань район посів 4 місце, поступившись командам Новоград-Волинського, Андрушівського районів та м.Житомира. Всього в змаганнях взяло участь 112 учасників (76 юнаків та 36 дівчат). З нашої команди найбільш вдало виступили:
- Федорчук Юрій – два І місця на ліву і праву руку;
- Данилко Олександра – два ІІ місця;
- Лещенко Володимир – ІІ місце;
- Сулима Іван – ІІ і ІІІ місця;
- Галицька Ольга – два ІІ місця;
- Войтович Вікторія – ІІІ місце;
- Висоцький Олександр – ІІІ місце;
- Тимощук Володимир – ІІІ місце.
Федорчук Юрій ввійшов до складу збірної області, яка братиме участь в чемпіонаті України, що проходитиме в м. Харкові.
emilchine-rda.gov.ua

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net