Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:14
3:1. І Ємільчине - знову чемпіон! Фоторепортаж Н. Трибуни
Другий рік поспіль вирішальна битва сезону завершується з однаковим рахунком. У попередньому - футболісти з райцентру в останньому турі обіграли в Середах місцеву команду 3:1 і виграли Чемпіонат району, а минулої суботи вже у так званому "золотому" матчі відібрали чемпіонство у команди з Малої Глумчи, яка лідирувала впродовж майже всього чемпіонату.
Суперники були гідні один одного, незважаючи на дуже різні можливості сільської, проте самобутньої,  дружньої команди з Малої Глумчи та вже маститих футболістів із райцентру. По грі теж було важко комусь віддати перевагу, і, мабуть, закономірним результатом  би рахунок 1:1, який тримався майже до завершення матчу. Проте, як зараз часто кажуть профі, справжня гра починається після 90-ї хвилини: саме два м’ячі під завісу коронували ємільчинців.

Чимало нарікань після матчу звучало з боку малоглумчанців з приводу несправедливості "золотого" матчу. Проте слід нагадати, що рішення про його проведення районна федерація футболу прийняла за тур до завершення Чемпіонату, коли різниця м’ячів була не користь команди з Малої  Глумчи, і проти "золотого" матчу були самі ємільчинці.
Та й погодьтесь, що визначати чемпіона за різницею одного-двох голів було б не зовсім справедливо, тим паче, що вага забитого м’яча протягом сезону була занадто знівельована через ряд порушень. Прикметно, що через день після районних баталій Українська Прем'єр-ліга внесла зміни до Регламенту щодо проведення "золотого" матчу ще в діючому чемпіонаті.
М.Мельник,
НТ, 21.11.2014
















Фото М.Мельника
Категорія: Чемпіонат району | Переглядів: 1257 | Додав: Mikl
Всього коментарів: 3
0
3 sportem   (17.12.2014 13:46) [Материал]
Підбито підсумки конкурсу прогнозів: І місце Sergeu (Яблунець) - 100 грн., ІІ місце sportem (Ємільчине) - 60 грн., ІІІ місце Джон (Бердичів) - 20 грн., бонус Nikolay_I (Яблунець) 20 грн.

0
2 sportem   (10.12.2014 13:40) [Материал]
В такий знаменитий день народився Андрій Дем'янчук (тренер Ємільчинської ДЮСШ, відділення - футбол, легка атлетика), який сьогодні відмічає 40-річчя. "Спорт Ємільчинщини" вітає ювіляра та бажає нових успіхів та звершень на спортивній ниві та в особистому житті.

1 DAN02   (10.12.2014 12:21) [Материал]
Доречі сьогодні Всесвітній День Футболу.
Подякувати за нього можна ООН, яка і запропонувала його відзначати 10 грудня кожного року. Таким чином міжнародне співтовариство віддає дань цьому виду спорту, який для багатьох мільйонів не просто гра, а стиль життя.
Перша згадка про футбол як «про гру в м’яч ногами» історики знайшли в китайських джерелах, що датуються другим тисячоліттям до нашої ери.
Називалася вона Цу Чю, що означає «штовхати ногою». Гра у футбол дозволяла китайським воїнам підтримувати добру фізичну форму.
Коли вперше з’явилася ця гра точно ніхто не знає. Деякі стверджують, що попередником футболу була дика гра саксонців, які жили в Англії в VIII столітті. На бойовищі, після битви, вони копали ногами відрубані голови супротивника.
Про цю грі відомо досить мало - те, що були ворота і воротар, те, що гра була частиною фізичної підготовки солдатів, і що вона була відома вже три тисячі років тому.
У футбол грали й у Давній Греції, і Римі близько двох з половиною тисяч років тому. У Греції ця гра називалася «битва за м’яч», з чого можна припустити, що грали в неї відповідно, застосовуючи різноманітні прийоми бойових мистецтв.
Відступаючи від ексурсу в історію виникнення футболу хотів би зазначити що навіть в такий день не проводиться жодного турніру, як було раніше, а ті що були, проводились за ініціативою не байдужих до цього виду спорту людей але ніяк не представниками відділу молоді та спорту.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net