Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:58
Ганна Сорока із Підлубів переможниця Всеукраїнської олімпіади
 У Хмельницькому завершився IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури. Цьому передували випробування на силу, витримку, майстерність у навчальних закладах нашої держави, в яких взяли участь 54 тисячі школярів. До міста над Південним Бугом приїхали переможці ІІІ етапу, а це – 50 учнів 11-х класів з 24 областей та міста Києва.
Програма олімпіади включала теоретичний і практичний модулі – гімнастику, легку атлетику, волейбол, баскетбол, гандбол, футбол і туризм.
Журі відзначило високий рівень підготовки всіх учасників. Кращих з кращих ушанували на урочистому закритті олімпіади, яке відбулося в актовій залі Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки.
 Дипломи І ступеня отримали: Катерина Агафонова, учениця Славутицького ліцею Київської області; Дмитро Олешко, учень Червоненської ЗОШ №11 Сумської області; Сергій Платовський і Юлія Пугач, учні Миколаївського муніципального колегіуму ім.В.Д.Чайки Миколаївської області.

Серед переможців олімпіади учениця Підлубівської ЗОШ Ємільчинського району Ганна Сорока (вчитель Ярмоленко Сергій), яка нагороджена Дипломом ІІІ ступеня. За підсумками змагань Аня потрапила до вісімки кращих спортсменок України. Дипломом ІІІ ступеня нагороджений також учень Житомирського міського колегіуму Роман Голомах.


Переможцям і учасникам вручено пам’ятні призи від спонсорів – обласного відділення Національного олімпійського комітету України, обласної федерації футболу та спортивно-оздоровчого комплексу «СВ-клуб».
 Від імені всього депутатського корпусу Хмельницької обласної ради учасників із завершенням олімпіади привітав перший заступник голови ради Віктор Адамський. «Позаду – напружені дні змагань, чесна, спортивна боротьба, хвилювання та радість перемог. Хтось із вас повертається додому з найвищим досягненням, а у когось переможні фініші ще попереду. Але, не зважаючи на результати, кожен із вас став переможцем ще до змагань. Адже ваша участь у такому престижному всеукраїнському спортивному форумі та честь представляти на ньому свої малі батьківщини – це досягнення найсильніших. І кожен з вас вартий найкращих слів вдячності та підтримки. Ми пишаємося вами і я переконаний, що саме ви уже завтра гідно приймите естафету великих перемог і примножите спортивну славу нашої рідної України», - сказав Віктор Романович.
За матеріалами:olimp.hoippo.km.ua


Церемонія відкриття олімпіади
Категорія: Різне | Переглядів: 1126 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
1 sportem   (04.04.2014 20:32) [Материал]
Підлуби - Олевськ 3:0, Підлуби - Лугини 3:0. "Шкіряний м'яч", 04.04.14, Лугини, 2001 р.н. Наступний етап 11 квітня у м. Коростень

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net