Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



08:50
"Бараші" вибороли Кубок ім. Міщенка серед ветеранів
26 жовтня на стадіоні с. Глибочиця відбувся перший турнір ветеранів (гравці старше 40 років) з футболу ім. Володимира Міщенка, організований Глибочицькою сільською радою та Житомирською районною федерацією футболу.
Володимир Іванович Міщенко пропрацював в Глибочицькій загальноосвітній школі 39 років, а 5 років тому передчасно пішов із життя. Не одне покоління спортсменів виховав цей педагог, серед яких чимало майстрів спорту з настільного тенісу та інших видів спорту. Вдячні односельчани назвали його іменем спортивний комплекс в с. Глибочиця, який був відкритий в серпні цього року.

На старт першого ветеранського турніру ім. В. Міщенка вийшло 6 команд з Глибочиці, Тетерівки, Садок, Іванівки, Барашів (Ємільчинського району) та м. Житомира. Після урочистого відкриття, під час якого учні місцевої школи поклали квіти до меморіальної дошки В. Міщенку, розпочалась запекла, але дружня боротьба між командами. І хоча швидкості у футболістів-ветеранів уже не такі, як у молоді роки, але майстерність нікуди не поділась. Усі присутні побачили справді красивий та захоплюючий футбол.
Хоча турнір і товариський, але спортивні результати також були не на останньому місці. Після матчів в двох групах, на які були розділені команди пройшли стикові матчі за розподіл місць на турнірі. За їх результатами команда Глибочиці посіла 6 місце, Іванівки – 5 місце, Садок – 4 місце. Третіми стала команда м. Житомира. У боротьбі за перше місце зустрілись команди Барашів та Тетерівки. В запеклій напруженій боротьбі перемогу здобула команда Барашів, яка отримала Кубок переможця першого турніру серед ветеранів ім. В. Міщенка.



Тож вітаємо призерів: І місце – ФК «Бараші», ІІ місце – ФК «Тетерівка» та ІІІ місце – ФК «Житомир». Призери турніру з рук голови сільської ради С. Сокальського та голови Житомирської районної федерації футболу Р. Павлюка отримали пам’ятні медалі та дипломи. А після офіційного закриття усі учасники із відмінним настроєм зібрались на лоні природи за гарячою юшкою.

Запрошуємо усіх любителів футболу відроджувати в своїх населених пунктах ветеранський рух та запрошуємо до участі в наступних турнірах серед футболістів-ветеранів.

Прес-служба Житомирської районної федерації футболу,
Житомир.інфо

Категорія: Кубки з футболу | Переглядів: 1228 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 Artes63   (03.11.2013 21:54) [Материал]
Молодцы,так держать.

1 sportem   (03.11.2013 21:05) [Материал]
ФК Бараші (ветерани) 2 листопада здобули ще один трофей. Турнір з міні-футболу був організований командою ФК Бараші, спільно з батьками футболістів команди.
ФК Бараші - зб. діаспори Житомира 5:3, ФК Бараші - зб. батьків 4:4, ФК Бараші - МЧС (Житомир) 6:1

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net