Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



09:10
Чемпіонат Житомира, 4 тур, СКМ Беркут - ФК Бараші 2:1
4 липня на стадіоні "Спартак" відбувся матч 4 туру РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу, між командами СКМ Беркут та ФК Бараші.
ФК Бараші: Гутнік, Марцун, Островський, Максимчук, Бенюк, Нечипоренко (Короткий), Горобець (Діденко), Єлісєєв (Іванов), Євсєєв (Лисенко), Зуєвич, Гусак



СКМ Беркут - ФК Бараші 2:1
Голи: Чорний Віктор, Бабік Віталій - Горобець Олександр
Рахунок на 10 хвилині матчу відкрив нападник беркутівців Чорний Віктор. До речі, основу беркутівців складають гравці минулорічного чуднівського Тетеріва. Відразу ФК Бараші мали шанс зрівняти рахунок гри, Роман Гусак ударом головою пробив під перекладину воріт. Голкіпер суперника дивом зреагував на цей м'яч. У відповідь Беркут провів стрімку контратаку по правому фланзі, яку потужним ударом в ближній кут завершив нападник беркутівців, але в рамці воріт блискуче зіграв Гутнік Олег.

Такий фубол під шалену підтримку фан-сектора Беркута не міг не подобатись уболівальникам, які заповнили трибуни стадіону майже повністю. На тридцятій хвилині гри Горобець Олександр проявивши індивідуальну майстерність встановив рівновагу, що стало закономірним результатом дивлячись на розвиток подій на футбольному полі.



Відразу після перерви ФК Бараші мали ще одну нагоду виходити вперед, проте Єлісєєв Олександр не зміг реалізуватити вихід сам на сам з голкіпером, м'яч прокотився поряд з дальньою стійкою воріт. Такий промах безперечно надихнув та розправив крила Беркуту, який з кожною атакою діяв все більш небезпечно біля воріт ФК Бараші. Спочатку арбітр зафіксував офсайд при взятті воріт, згодом захисники Барашів винесли м'яч майже з лінії воріт. А в середині другого тайму Бабік Віталій вивів Беркут вперед. Переломити хід гри Барашам, не дивлячись на ряд замін, не вдалось. Отже, перемогу цього вечора святкував спортивний клуб міліції - Беркут. Взяти реванш ФК Бараші матимуть змогу вже у фінальній частині замагань, до якої вийдуть п'ять найкращих команд чемпіонату м. Житомира.











Категорія: Чемпіонат Житомира | Переглядів: 1557 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 sportem   (14.07.2013 10:46) [Материал]
9-11 липня відбулись матчі 5 туру РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу 2013 року. Центральним матчем туру стала гра між командами «Бараші-Житомир» та «Профільтех», яка відбулась на стадіоні Спартак. Гра видалась принциповою і цікавою. Жодна з команд не хотіла поступатись, боротьба велась на кожному клаптику поля. Активніше гру розпочали гравці команди «Бараші-Житомир», які на початку провели декілька небезпечних атак. Однак це тривало не довго і профільтехівці вирівняли гру. Гра пішла на зустрічних курсах. Обидві команди намагались відповідати атакою на атаку. В середині тайму «Профільтех» забив м’яч, відзначився Коваль Юрій. В другому таймі тривала така ж в’язка гра, але більше небезпечних моментів створював «Профільтех», який і забив другий м’яч, відзначився Школьний Олександр. Тренер суперників провів декілька замін з метою вирівняти гру, але команді «Бараші-Житомир» відзначитись вдалось лише одного разу, за декілька хвилин до завершення гри. Відтак перемогу здобув «Профільтех» з рахунком 2:1.
Житомирська районна федерація футболу

3 sportem   (11.07.2013 21:30) [Материал]
ФК Бараші - Профільтех 1:2, матч 5 туру
Рахунок матчу на 40 хвилині відкрив Коваль Юрій, в другому таймі Школьний Олександр подвоїв перевагу Профільтеха. Наприкінці гри Ничипоренко Олег відквитав один м'яч.
Нереалізований пенальті: Борисюк Володимир (Профільтех)

2 Artes63   (05.07.2013 22:01) [Материал]
А почему Бараши-Житомир?

1 sportem   (05.07.2013 18:11) [Материал]
Головною інтригою та окрасою туру стала гра між лідерами чемпіонату командами СКМ «Беркут» та «Бараші-Житомир», який відбувся на стадіоні «Спартак». Матч активніше розпочали гравці міліцейського клубу і вже на 11 хв відкрили рахунок, м’яч забив Чорний Віктор. Однак ближче до середини тайму ситуація вирівнялась, пішла гра на зустрічних курсах, в якій з найкращого боку проявили себе воротарі обох команд, які неодноразово виручали свої команди в найскладніших ситуаціях. І в такій грі команді «Бараші-Житомир» вдалось зрівняти рахунок, відзначився Горобець Олександр. В другому таймі команди продовжили демонструвати високий рівень гри, який дуже подобався численним глядачам, які зібрались на стадіоні. Гра проходила в обопільних атаках, але більше все-таки пощастило беркутівцям, які зуміли забити переможний м’яч, відзначився Бабік Віталій. Окремо хочеться відзначити вболівальників команди СКМ «Беркут», які протягом матчу активно підтримували свою команду.
Житомирська районна федерація футболу

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net