Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



10:16
Світлана Гнатенко зіграла на чемпіонаті Європи з регбі-7
15-16 червня в іспанській Марбельї відбувся другий тур чемпіонату Європи з регбі-7 серед жінок. В складі жіночої збірної України виступала Світлана Гнатенко, випускниця Підлубівської ЗОШ 2010 р. Перший раунд: Група «А»: Англія, Франція, Ірландія, Німеччина, Португалія, Шотландія. Група «Б»: Росія, Іспанія, Нідерланди, Італія, Україна, Уельс.

Жіноча збірна України посіла десяте місце на чемпіонаті Європи з регбі-7 в Іспанії і за результатами двох етапів Гран-прі покинула ТОП-12.
Груповий етап туру в іспанській Марбельї Україна провела невдало. П'ять поразок з п'яти можливих. Хоча у двох стартових іграх турніру «жовто-сині» могли розраховувати на перемоги. Матч з Нідерландами українки почали невпевнено і невиправдані втрати м'ячі призвели до спроби з реалізацією 7:0. Однак через хвилину сольний прохід Ольги Блануца завершився занесенням по центру з точною реалізацією - 7:7. У час, що залишився до перерви Україна притиснула Нідерланди до заліковці, але прорвати захист не зуміла. Другий тайм пройшов на половині поля українок, а, як відомо, захищатися завжди складніше, ніж атакувати. У підсумку оборона «жовто-синіх» здригнулася і пропустила спробу - 12:5. У час, що залишився наші дівчата відчайдушно намагалися атакувати, але навіть просунутися до центру поля їм не вдавалося. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Голландії.
У грі з Італією підопічні Дмитра Кірсанова також мали шанси здобути вікторію. Виграючи після першого тайму 5:7 (спроба Бородіної і реалізація Блануца) українки вкрай невдало провели другу половину зустрічі. Необов'язкові втрати м'яча в центрі поля призвели до трьох заносів італійок з одного реалізацій. По суті нічого не створивши, «Скуадра-адзурра» перемогла з рахунком 22:5. Три заключні матчі Україна програла всуху, поступившись Уельсу - 12:0, Іспанії - 24:0 і Росії - 42:0. У результаті посівши останнє місце в групі, наші дівчата були змушені боротися за місця з 9-го по 12-е. Більше того, вже тоді стало відомо, що Україна залишить елітний дивізіон.

У півфіналі Україна зустрічалася з Німеччиною. Місяць тому на турнірі «Амстердам Севенс», наші дівчата розгромила німкень 36:0, тому «жовто-сині» виходили на гру в якості фаворита. Свій статус підопічні Дмитра Кірсанова підтвердили, впевнено перегравши Німеччину 24:0 завдяки дублям Марини Бородіної та Ольги Блануца. В активі останньої дві реалізації. Наостанок, Україна могла завоювати втішний трофей «Боул», але для цього потрібно було обіграти Нідерланди. Однак це знову виявилося не під силу нашим дівчатам. Поступившись у першому таймі 19:0, підопічні Дмитра Кірсанова не здалися і зуміли після перерви покласти дві спроби (Блануца і Бородіна) з реалізацією (Блануца). Однак голландки як кажуть, відповіли тим же і в підсумку святкували перемогу з рахунком 31:12.
У підсумку Україна посіла десяте місце в Іспанії. Таким чином, в загальному заліку наша команда посіла 11-е місце і разом з Шотландією мінімум на рік залишає елітний дивізіон.
Наостанок зазначимо, що на другому турі чемпіонату Європи в Марбельї у складі збірної України, спроби заносили тільки два гравці: Ольга Блануца та Марина Бородіна.


Світлана Гнатенко (в центрі фото)

1-2 червня у Франції відбувся Гран-прі Європи з регбі-7.
Капітан жіночої збірної України Ольга Блануца прокоментувала виступ команди на 1-му турі Гран-прі Європи. Федерація регбі України
«Багато хто думав, що в Брів ми будемо як мінімум у п'ятірці найсильніших. Зізнаюся чесно - нам не вистачало сил. Перед стартом Гран-прі ми відіграли на двох турах чемпіонату України, а також на турнірах в Одесі і Амстердамі. У всіх накопичилася втома, і не вистачало енергії. До того ж дуже довгої і важкої вийшла дорога в Брів, яка зайняла більше десяти годин. Прибувши до Франції, ми навіть не встигли провести обкатку, а наступного дня турнір вже стартував. І в цьому стані ми боролися. Наша гра не була провальною. Незважаючи на погані фізичні кондиції, Україна боролася в кожному матчі і не поступалася Ірландії, Іспанії та Італії. Більше того, ми змушені були грати без замін і з травмами. Маша Бондар ще в перший день змагань поламала кисть, а рівноцінної заміни їй немає. Наприклад, Ірландія грала з нами двома різними складами, які нічим не поступаються один одному. Позначилося, що регбістки «Відради» і «Фенікса» перебувають у різних фізичних кондиціях. А в цілому сукупність усіх цих факторів вплинула на наш виступ. Зараз команді необхідно відпочити, позбутися втоми і в Іспанії почати все з чистого аркуша. Обіцяю, ми виправимося ».
Нагадаємо, що на першому турі Гран-Прі Європи Україна посіла 11-е місце з 12-ти можливих. Україна - Шотландія 27:0, Україна - Англія 7:17, Україна - Франція 0:45, Україна - Іспанія 5:12, Україна - Італія 5:10, Україна - Уельс 0:26, Україна - Шотландія 19:0
Категорія: Різне | Переглядів: 1363 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 sportem   (18.06.2013 12:18) [Материал]
Збірна України покидає елітний дивізіон чемпіонату Європи.
Федерація регбі України

1 sportem   (15.06.2013 20:34) [Материал]
Україна - Нідерланди 7:12, Україна - Італія 7:22, Україна - Уельс 0:12, Україна - Іспанія 0:24
Світлана Гнатенко грала у основі в перших трьох матчах.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net