Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:29
Ємільчине - володар IV Кубка Підлубів
6 травня відбувся традиційний футбольний турнір - IV Кубок Підлубів. За престижний трофей змагались господарі та четвірка кращих команд району. Перша гра викликала підвищений інтерес, адже зустрічались чемпіони та володарі Кубка району. Чим не репетиція за районний Суперкубок?! Куліші під завісу матчу, на гол Максима Авраменка в першому таймі, відповили ефектним ударом зі штрафного у виконанні Ярослава Бондарчука. Серію післяматчевих пенальті виграли малоглумчанці, які зберігши своє реноме, змусили Куліші достроково скласти повноваження володарів Кубка Підлубів.
Плей-аут
Мала Глумча - Куліші 1:1 , 3:2 пен.
Голи: М.Авраменко- Я.Бондарчук










1/2 фіналу
Підлуби - Ємільчине 0:2
Підлуби: А.Яценко, Р.Остапчук, О.Яценко, А.Чорноморець, В.Сьомко, І.Ярошук, С.Гарбар,  М.Кашпуренко, В.Ярмоленко, В.Єфімов, В.Антощук
Ємільчине:
М.Кур'ята, В.Тимощук, С.Піскун, М.Остапчук, О.Климчук, Д.Гресько, В.Левченко, Є.Голяка, В.Ярошук, О.Вдовиченко, В.Ходоровський
Голи:
В.Ходоровський, О.Вдовиченко

Господарі пропустивши по голу в обох таймах залишились без фіналу, вперше. А ємільчинці, маючи сильний склад, стали головними фаворитами турніру.
Мала Глумча - Середи 3:2
Голи: С.Лукашишин, Т.Дідус, М.Авраменко - О.Лапін-2
Серединці пропустивши два м'ячі на початку гри проявили кубковий характер, встановши рівновагу. І все ж, фортуна, в цьому захоплюючому матчі, була на стороні Малої Глумчи.
Матч за ІІІ місце
Підлуби - Середи 2:2, 2:0 пен.
Голи: Р.Остапчук, В.Ярмоленко (пен.) - С.Маярчук, О.Волощук
Забиті голи Сергія Маярчука та Романа Остапчука можна сміливо визнати кращими на турнірі. А справжнім героєм післяматчевих пенальті став молодий голкіпер Підлубів Андрій Яценко, яких відбивши три пенальті,  всуху виграв серію -  2:0.
Фінал
Ємільчине - Мала Глумча 1:0
Ємільчине: М.Кур'ята, В.Тимощук, Віт.Коваленко, М.Остапчук, О.Климчук, Д.Гресько, В.Левченко, Є.Голяка, В.Ярошук, О.Вдовиченко, В.Ходоровський
Гол: В.Ходоровський
Фінал видався напруженим. Мала Глумча мала шанси двічі відкривати рахунок матчу, проте Микола Кур'ята зіграв блискуче. Розв'язка наступила під кінець гри, Вадим Ходоровський майстерно використав свій шанс. Ємільчинці здобувають другий поспіль престижний кубковий трофей, на черзі - районний Кубок!?













Церемонію нагородження провів мер Підлубів Сергій Лашевич, який вручив Кубок переможцям та грамоти з грошовими преміями призерам. Кращими гравцями турніру було визнано Андрія Яценка (Підлуби), Олександра Климчука (Ємільчине), Максима Авраменка (Мала Глумча). Грамоти за популіризацію футболу в районі та ведення здорового способу життя серед молоді отримали засновники турніру Ярмоленко Сергій та Дем'янчук Андрій. Був нагороджений також головний арбітр та один із спонсорів Кубка Підлубів Дідус Сергій.

Категорія: Кубок Підлубів | Переглядів: 2798 | Додав: sportem
Всього коментарів: 6
6 sportem   (08.05.2013 10:57) [Материал]
Перший удар був в каркас воріт, виконував Р.Остапчук. В грі Роман забив гол майже з центра поля, зі штрафного удару. Після матчу футболіст підтвердив перехід в команду Ємільчине, яку в Кубку району та чемпіонаті очолюватиме Юрій Остапчук. В Кубку Підлубів команду формував Дмитро Гресько.

5 rymsik   (08.05.2013 01:40) [Материал]
да серії пенальті нема з самого початку??? питання до адміністратора сайту???Якщо в кого є то виложіть будь-ласка!

4 sportem   (25.04.2013 10:43) [Материал]
Крім Кулішів та Малої Глумчи рішуче налаштовані на кубок господарі. Команда Підлуби на кубкові матчі підсилюється капітаном ФК Ємільчине Вадимом Антощуком.

3 sportem   (24.04.2013 23:04) [Материал]
Авангард (Новоград-Волинський) з рахунком 4:2 в товариському матчі обіграв потенційних новачків команди. В складі останніх відіграв матч Дмитро Гресько, який також планує підкорити Кубок Підлубів.

2 sportem   (23.04.2013 20:48) [Материал]
Брати Климчуки вибороли перший трофей в сезоні. Ємільчинці ефективно відіграли за Динамо (Вишневе, Київська обл.) в Кубку пам'яті Ащенкова. У півфінальному матчі динамівці здолали ФК Гостинний Двір (Київ), причому в серії післяматчевих пенальті Ярослав та Олександр влучно виконали свої пенальті.
На рахунку Олександра також переможний постріл у фіналі, з ФК Мрія.

Чи підкориться братам Кубок Підлубів? Відповідь безпосередньо дізнаємось на футбольному полі, старт не за горами.

1 Джон   (22.04.2013 21:05) [Материал]
Чого попередній пост потерли?
Ответ: Див. форум

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net