Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:10
Волейбольний турнір на честь ветерана Й.К.Войтківського
Протягом двох останніх вихідних на волейбольних майданчиках МСЦ "Юність" та гімназії кипіли пристрасті на вже традиційному міжобласному турнірі серед дівчат на честь повного кавалера ордена Слави Й.К.Войтківського. Ветеран, до речі, незважаючи на дев'яносто два роки за плечима, був присутнім і на відкритті, і на закритті змагань. У відкриті також взяли участь голова райради П.С.Лісовий та представники КПУ, зокрема депутат облради М.П.Тимошенко; до речі, компартія надала матеріальну підтримку, придбавши кубки та медалі призерам турніру та нагородивши кращих гравців команд.

Загалом за перемогу боролись 11 команд: 5  у старшій віковій категорії, 6  у меншій. Наші старші дівчата були як ніколи близькими до виграшу домашнього турніру: у трьох перших поєдинках вони виграли із "сухим" рахунком 3:0 (у Козятина, Нетішина та Ірпеня) і в заключній грі з Житомиром вихованкам В.А.Романухи достатньо було однієї виграшної партії, щоб стати недосяжними. Але не склалося. Можливо, надто багато сил було віддано того ж дня у грі з суперницями з Ірпеня. До речі, той поєдинок був досить напружним і видовищним, і шкода, що батьки в неділю не знайшли часу, аби побачити на ділі своїх чад. Такими дітьми не можна не гордитися і тому доречним буде назвати їх: Федук Лілія, Онопченко Ірина, Климчук Анастасія, Борта Валерія, Лозко Анастасія, Жабровець Валентина.
А от молодші наші спортсменки не були такими успішними: далася взнаки коротка лава запасних. Проте кістяк є непоганий, і якщо вдасться його зберегти і укомплектувати - команда буде.
М.Мельник,
НТ, 12 квітня 2013




Молодша група
(1999/2000 р.н)


Категорія: Волейбол | Переглядів: 762 | Додав: sportem
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net