Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:04
І Всеукраїнська олімпіада з фізичного виховання, ІІІ етап
Вперше в області проведено шкільну олімпіаду з фізичної культури. Свою майстерність, ерудицію та професійні спортивні навички продемонстрували юнаки та дівчата 25-ти адміністративних територіальних одиниць. За підсумками змагань учасники отримали  сертифікати на вступ до вищих навчальних закладів України. Такі змагання своєрідні. І вони не колективні, а індивідуальні, бо кожен учень повинен виявити себе у багатьох так званих спортивних модулях, тобто із 7-ми видів спорту: гімнастики, баскетболу, футболу, гандболу, туризму, легкої атлетики та знання теоретичних дисциплін.
Іван Оренчак - суддя змагань:
«Ці випробування, який пройдуть сьогодні учні дадуть їм можливість отримати сертифікат на вступ до вищого навчального закладу на предмет фізична культура і спорт без екзаменів та навчатися за державні кошти».
Тут були представлені школи не лише міст та районних центрів, а й окремих сіл, де фізична культура та спорт у пошані. Скажімо, юні спортсмени Підлубівської школи з Ємільчинського району, щоб потрапити до Житомира обігнали найближчих конкурентів на 50% усіх зайнятих балів.
Василь Сьомко – учень Підлубівської ЗОШ Ємільчинського району:
«Від змагань чекаю багато. Набратися досвіду, взяти участь у наступних змаганнях і показати себе усьому світу».
Такі ж амбітні плани ставив кожен спортсмен. Бо саме тут особисті результати переважають досягнення скажімо, коли це проходять колективні змагання.
Дарина Ненаглядна -  м. Житомир:
«Я як спортсмен, завжди хочу досягнути своєї цілі. І сьогодні поставила мету виграти ці – змагання і взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді, бо я живу спортом. 6 років ним займаюся і отримую задоволення».
Лише  команди трьох районів не змогли виставити своїх молодих спортсменів, а жаль. Учні ж, як ми переконались, прагнуть досягати вищих спортивних результатів.
Автор: М.Синьогуб

Серед переможців олімпіади спортсмени з Підлубів: Сьомко Василь та Сорока Ганна, які нагороджені Дипломами ІІІ ступеня (вчитель Ярмоленко Сергій). Перше місце серед хлопців виборов Дмитро Киричук (Бердичів), серед дівчат - спортсменка з Черняхівського р-ну.

Сьомко Василь, Іванов Олександр (методист РМК), Ярмоленко Сергій (вчитель фізичного виховання Підлубівської ЗОШ), Сорока Ганна
Категорія: Різне | Переглядів: 1516 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
3 sportem   (11.03.2013 11:08) [Материал]
Учні, друзі, спорстмени та колеги щиро вітають з Днем народження вчителя фізичної культури Підлубівської ЗОШ Сергія Ярмоленка.
Шановний Сергію Володимировичу!
З нагоди цього ювілею
Всі ми хочемо Вам побажать:
Від друзів - щирих привітань,
Від зірок - здійснення бажань,
Від сонця - світла і тепла,
Щоб доля щедрою була!
Хай мудрою буде життєва стежина,
І радістю повниться кожна година!

Висловлюємо Вам щиру вдячність, зичимо міцного здоров’я, спортивного довголіття
та бажаємо талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів.



2 sportem   (20.02.2013 22:26) [Материал]
Баскетбол. Спартакіада серед дівчат.
Підлуби - ЗОШ №1 22:3, Підлуби - Андрієвичі 19:4
ЗОШ №1 – Андрієвичі 2:23, ЗОШ №1 – Степанівка 2:13
Підлуби - Степанівка 11:10

Ємільчинський р-н - Новоград-Волинський р-н 16:25 - зональні змагання з баскетболу серед дівчат (15.02.13, м. Новоград-Волинський). Команду Ємільчинського р-ну представляли чемпіони району - Підлуби та гравці Степанівки.


1 sportem   (17.01.2013 16:18) [Материал]
Рейтинг олімпіади, по районам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net