Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



18:53
Полісся - ФК Ємільчине 5:3, Товариський матч
За тиждень до старту ІІ кола Чемпіонату області з футболу, серед команд Вищої та Першої ліги, в смт. Городниця відбувся товариський матч між Поліссям та ФК Ємільчине. Цей матч став першим в сезоні на оновленому місцевому газоні. Проведена на стадіоні також добудова та ремонт адміністративного приміщення. А в майбутньому буде збудовано ще 800 місць для уболівальників.
ФК Ємільчине: Школьний
Сергій, Іван, Лясковський Антон, Савчук Сергій, Климчук Олександр, Бондарчук Ярослав, Ярошук Володимир, Єфіменко Максим, Діденко Руслан, Костюк Сергій (Антощук Вадим), Чапський Іван
Голи: 0:1 - І.Чапський (пен.), 1:1 - Полісся, 2:1 - Р.Гусак,  3:1 - Полісся, 3:2 - Антон, 4:2 - Р.Гусак, 5:2 - Полісся, 5:3 - М.Єфіменко (пен.)











Сам матч пройшов у форматі три тайми по тридцять хвилин. Першу половину виграли гості. Захисник господарів притримав руками в штрафному майданчику Івана Чапського, і сам потерпілий чітко реалізував 11-метровий удар. На другу 30-ти хвилинку тренер господарів випустив свіжих гравців, і господарі швидко зуміли змінити рахунок на свою користь. Спочатку нападник з Рівного майстерно перекинув м'яч через голкіпера гостей, який вийшов далеко із воріт. Через кілька хвилин Сергій Школьний ще більше помилився, в результаті Роман Гусак обікрав голкіпера і вивів господарів вперед. Безперечно, сьогодні Гусак - головна ударна сила Полісся. Нападник ще двічі асистував своєму партнеру по атаці та оформив дубль. Другий м'яч футболісти ФК Ємільчине забили після розіграшу кутового удару, відзначився новачок команди Лясковський Антон. Фінальний рахунок матчу встановив Єфіменко Максим, якому двічі результативно прийшлося виконувати пенальті. Вцілому ФК Ємільчине, за відсутності трьох основних гравців команди, продемонструвало добротний футбол. Десь трішки не пощастило в атаці, десь зайвий раз помилилися в захисті, а суперник не став пробачати таких помилок.









Категорія: Різне | Переглядів: 1338 | Додав: sportem
Всього коментарів: 1
1 sportem   (21.08.2012 14:40) [Материал]
З гравців основи були відсутні Островський Андрій, Мосійчук Богдан та Горобець Олександр, який з ІІ кола гратиме за ФК Ємільчине.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net