Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:46
Підлуби - переможці обласного футбольного фестивалю
За сприяння обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України, головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного відділення Національного олімпійського комітету України, обласної федерації футболу й обласної організації профспілки агропромислового комплексу, 29 травня у смт Новогуйвинське відбувся XII обласний футбольний фестиваль під девізом «Даруймо радість дітям!».
 Учасниками фінальних ігор уже дванадцятий рік поспіль є сільські діти та вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл області. Організаторами заходу було проведено значну роботу щодо залучення сільських дітей до занять спортом і фізкультурою, участі у найрізноманітніших шкільних, районних, обласних змаганнях.
 Проведення традиційного футбольного фестивалю цьогоріч присвячено відзначенню 67-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні, Євро-2012, 30-м Олімпійським іграм 2012-го року у Лондоні та 75-чю з дня утворення Житомирської області.
 Головною метою заходу є оздоровлення дітей, пропаганда здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності юних спортсменів. Крім того, за словами голови обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України Костянтина Марчука, переможці цього турніру братимуть участь у Всеукраїнському футбольному фестивалі, що відбуватиметься протягом липня та серпня.
Відео: ЖОДТРК
За дорученням голів облдержадміністрації й облради, з відкриттям фінального етапу фестивалю привітав присутніх заступник очільника області Віктор Балюрко. «Сьогоднішнє дійсно - це велике свято, що об’єднало майже півтори тисячі юних спортсменів. Воно присвячене 75-чу з дня утворення Житомирської області, і тому символічно, що 75 команд заявлено на участь у цьому турнірі. Я впевнений, що учасники сьогоднішніх змагань отримають багато нагород. Хочу побажати, щоб не було переможених, а всі отримали задоволення та максимальних результат від участі у цьому святі», – побажав Віктор Степанович.
 Начальник головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Раїса Гула зауважила, що «дуже важливо, що сьогодні у фестивалі беруть участь саме сільські діти, сільська молодь, виявляючи активність, – це еліта нашої сільської місцевості». Раїса Миколаївна також повідомила, що кількість учасників заходу щороку зростає.
 Голова Житомирської районної ради Микола Степаненко побажав учасникам змагань боротися, перемагати і бути щасливили. «Відповідно до указу Президента України та постанови Кабінету Міністрів, цього року спортивні заходи масово проводяться по всій Україні. На території Житомирського району сьогодні діє 41 школа та 2 гімназії спортивного профілю. А це означає, що наше молоде покоління є гарантом життя та здоров’я держави», – зазначив Микола Андрійович.
Старша група
1/4 фіналу

Підлуби - Малин 0:0, 4:2 пен.

1/2 фіналу
Підлуби - Брусилів 2:0

Фінал
Підлуби - Черняхів 1:0

Вадим Шеховцов та Андрій Ярмоленко


"Даруймо радість дітям!" - в Ємільчиному, 28 квітня 2012

Олевськ - Ємільчине

Ємільчине - Миколаївка - Підлуби
Категорія: Різне | Переглядів: 1414 | Додав: sportem
Всього коментарів: 2
2 sportem   (31.05.2012 14:51) [Материал]
29-31 травня в урочище "Гори" відбулася районна спортивно-туристична гра "Котигорошко". Впевнену перемогу в змаганнях здобула команда Підлубівської ЗОШ, яка з п'яти видів змагань виграла три - ДАІ, туртехніку, спортивну естафету та зайняла другі місця з медицини та пожежної частини.
Загальнокомандне ІІ місце виборола Ємільчинська гімназія, ІІІ - Куліші. Серед дев'ятирічок І місце зайняла Горбівська школа.

1 Artes   (30.05.2012 21:21) [Материал]
Справедливость восторжествовала Металл в премьер лиге. band

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net