Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



16:28
ФК "Бараші"- курс на підтвердження чемпіонського статусу
Минулого року ця молода команда стала однією з найкращих команд області з ігрових видів спорту і виграла ювілейний, двадцятий чемпіонат Житомирської області з футболу. При цьому вона зуміли обійти досвідчений ФК "Бердичів" та амбітний ФК "Арсенал" з Житомира. Троє гравців ФК "Бараші" - Володимир Мухін, Олександр Горобець та Володимир Борисюк увійшли до символічної футбольної збірної області. А вже на початку нового, 2012 року команда активно включилась у футбольне життя області, заявившись у зимовий турнір в Житомирі.

Якщо в інших містах області і навіть в Житомирі футбольні команди постійно відчувають проблеми, то "Бараші" демонструє феноменальну стабільність і яскраву гру. Та й нездорових амбіцій, як то профліга чи аматори, в команді немає. Головне - підтвердити в новому сезоні свій чемпіонський статус.

Такі успіхи, звісно, були б неможливі без серйозної підтримки з боку фанатів та керівництва клубу. Фактично, все тримається на плечах президента Сергія Котвицького та гендиректора Сергія Романчука. Підтримує команду і місцева адміністрація і навіть підприємці з Києва. Це гарний приклад співпраці для всієї області.

Про плани команди у новому сезоні Footballzt.com розповів її представник Валерій Зінченко.

- Найголовніше для нас - зберегти всі ті здобутки, які були в минулому році і подальший розвиток. В 2011 все було гаразд із фінансуванням. Команда мала форму, харчування, преміальні. Деякі проблеми були з тренувальним процесом, але це ми виправим. Будемо старатись проводити більше тренувань, займатись всі разом. Зараз в нас є обов'язковими тренування три рази на тиждень.

- Які ігри минулого року були для команди найважчими?
- Складно було в Новоград-Волинському, з "Арсеналом" було непросто дуже грати. "Бердичів" виявився сильним суперником. Звісно, є претензії і до якості суддівства, але це вічна тема.

- Які у вас плани на новий сезон?
- В першу чергу хотілось виграти зимовий турнір в Житомирі. Хоча ставимось до цих змагань як до підготовки. Вийде перемогти - класно, ні - не страшно. Головний старт - це область. В 2012 році плануєм брати участь в чемпіонаті і кубку області. Можливо, спробуємо свої сили на Кубку України серед аматорів. Все залежатиме від старту сезону і фінансування. Про аматорський чемпіонат поки не думаємо взагалі. Принаймні не в цьому сезоні. Головне - зберегти кістяк команди, здобути досвід. Поспішати не варто, нічого гарного з цього не вийде. Минулорічний досвід деяких команд області цьому доказ.

- Гратимете минулорічним складом?
- Основа команди нікуди не ділась. Залишились Дмитро Шевчук, Микита Омельянчук, Володимир Борисюк, Олександр Максимчук, Дмитро Тосіч, Володимир Мухін, Сергій Литвиновський. Але в цьому році команда буде базуватись на молодих фуболістах з Житомирської області. Легіонерів з інших областей не плануєм залучати. Більшість гратиме все ж житомирян. В нас молодий колектив, багато хто ще навчається. Середній вік - 22-23 роки.

- А що з місцевими гравцями?
- Просто всі роз'їхались, хто на навчання, хто на заробітки.

- "Вирощувати" своїх гравців не збираєтесь?
- Звісно. Думаємо зібрати ще одну команду, яка буде грати в першій лізі. Там будемо обкатувати молодих гравців. Гратиме команда і в чемпіонаті району, де теж всі місцеві.

- Як вболівальники в Ємільчино і Барашів ставляться до того, що за команду грає чимало житомирян?
- Нормально. Зараз же 21-е століття, Європа. Вболівальники легіонерів люблять. Плануємо взяти когось з ветеранів Динамо (Київ), аби підвищити інтерес до матчів. Зараз думаємо або Артема Яшкіна або Нагорняка, або Закарлюка. Щоб і свої хлопці повчились і вболівальники пішли на матч.

- Минулого року ви грали домашні ігри в Ємільчине. Цього року не плануєте перебиратись в Бараші?
- Продовжимо грати в Ємільчине. Там гарний стадіон, база. Це не проблема - в нас же районна команда, багато в чому допомагає керівництво району.

Довідково: ФК Бараші
Команду засновано в 2006 році.
Президент - Сергій Котвицький, почесний президент - Петро Лісовий, генеральний директор - Сергій Романчук, тренер - Валерій Тищук, тренер-селекціонер - Валерій Зінченко.
Бомбардири чемпіонату області 2011 року - 37 забитих м'ячів - Борисюк Володимир - 10, Горобець Олександр - 8, Омельянчук Микита - 6, Шевчук Дмитро - 3, Куделькін Дмитро - 2, Максимчук Олександр - 2, Литвиновський Сергій - 2, Морозов Роман - 1, Киричок Сергій - 1, Чапській Іван - 1, Мухін Володимир - 1.

Джерело: footballzt.com
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1389 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
3 sportem   (28.03.2012 19:43) [Материал]
5 квітня в готелі "Житомир" відбудеться збір представників команд області по обговоренню питань для проведення Кубка області 2012.

2 sportem   (25.03.2012 00:38) [Материал]
Розпочав підготовку до нового сезону срібний призер минулорічного чемпіонату ФК Бердичів. Товариські матчі команди: Нива-2 (Вінниця) - ФК Бердичів 0:1, Зоря-Енергія (Романів) - ФК Бердичів 0:2, Промінь (Вінницька обл.) - ФК Бердичів 0:3. Під новим керівництвом команда оновлюється та найближчим часом поповниться гравцями Арсеналу (Житомир), що грали за команду в зимовому чемпіонаті.
Участь самого ж Арсеналу в обласних змаганнях 2012 не планується.

1 sportem   (13.03.2012 22:19) [Материал]
Від імені команди ФК Бараші та любителів футболу вітаємо з Днем народження президента ФК Бараші Сергія Котвицького. Бажаємо імениннику невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net