Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:41
Волейбол: І все-таки - перші!
Ємільчинські волейболістки виграли обласні літні сільські спортивні ігри. За плечима цієї команди солідний список переможних виступів: вона ставала другою на Всеукраїнських змаганнях у Скадовську, сягнула досить високого як для новачків-провінціалів восьмого місця у Дитячій лізі України, вигравала турніри в сусідніх областях. Із таким багажем, здавалось, і в своїй області до снаги волейбольний олімп. Та він залишався неприступним: то характеру не вистачало у найвідповідальніший момент, то суддівство ставало на заваді. Все йшло до того, що цьому поколінню належало увійти в історію вічно другими.
Та закон рівноваги не зміг не спрацювати, не надавши ще одного шансу. І цього разу дівчата використали його сповна. Вигравши на початку липня зональний етап змагань команда отримала пів літа для підготовки до фіналу Обласних літніх сільських спортивних ігор. На вівтар перемоги тренери Віктор Романуха і Сергій Онопченко поклали відпустку, а гравці - канікули, провівши значну частину в спортзалі. В останні ж два тижні інтенсивність тренувань була доведена до щоденних. Саме якісну підготовку вважає Віктор Романуха однією з складових успішного виступу, та й суддівство, за його словами, цього разу було справедливим.

В колекціях цих спорсменок є багато медалей різного гатунку, а в окремих із них - їх більше десятка. Проте останню вони вважають найціннішою.
Верхній ряд: зліва направо - Віктор Романуха, Марія Шолкіна, Анастасія Бернадська, Марія Ярошук, Ганна Демиденко, Альона Авраменко, Сергій Онопчеко; нижній ряд: Лілія Федук, Тетяна Гринішак, Олена Мухаревич, Юлія Мельник, Ірина Онопченко.

Щасливим для нашої дружини стало місто Новогуйвинськ, де й проходили минулої суботи фінальні змагання ігор. Спочатку в підгрупі ємільчинки без проблем розібрались із суперницями з Любара та Андрушівки, а в фіналі не залишили жодних шансів збірній Житомирського району (25:10, 25:23), за яку виступали провідні волейболістки вишів обласного центру.
Молодці, і спасибі за гарний подарунок до ювілею Держави.
М.Мельник

Категорія: Волейбол | Переглядів: 1252 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
3 kloc   (28.08.2011 15:12) [Материал]
Так тримати:)

2 Alyona   (28.08.2011 14:21) [Материал]
Да...да...да....Ми старались!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

1 Danik   (27.08.2011 22:53) [Материал]
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net