Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



21:07
"Весна-2011" на честь кавалера Войтківського
Щорічний волейбольний турнір серед дівчат, що вже вчетверте пройшов у Ємільчиному, вийшов на новий якісний рівень: у нього з'явився спонсор (Комуністична партія України), до нас вперше приїхали команди з сусідніх областей - рівненська "Регіна" та нетішинська "ХАЕС" (фінансує Хмельницька атомна станція). Це, в свою чергу, позначилося на рівні грі. Волейбольні бої між вищезгаданими командами та вихованками Ємільчинської ДЮСШ за напругою, емоціями та драматизмом не поступалися, мабуть, тим, учасником яких свого часу був 91-річний ветеран з Барашів, повний кавалер ордена Слави. Слід віддати належне Йосипу Карловичу, адже він був присутній і на відкритті змагань і наступного дня особисто вручав нагороди кращим.












Переможцем закономірно стала "Регіна", далі нетішинська та ємільчинська команди. Стосовно наших дівчат, то перемоги над командами Новоград-Волинського, Коростеня (в групі) та Житомира (за ІІІ місце) далися легко (2:0), а принципові поєдинки з "ХАЕС" (в групі) та "Регіною" (стиковий) програні з однаковим рахунком 1:2. Останній, за словами рівненського тренера П.Подгурського, був найважчим для його гравців. Такі турніри, на його думку, дуже корисні, адже саме в глибинці можна знайти талановитих і перспективних гравців. У коло його інтересів потрапила наша А.Авраменко та нападаюча з Нетішина.
Загалом у змаганнях взяло участь 13 команд у двох вікових категоріях.
М.Мельник









Учасники змагань:
м. Рівне, м. Нетішин, м. Житомир, м. Коростень, м. Новоград-Волинський,  Новоград-Волинський район, смт Лугини, смт Ємільчине.
Місце проведення: спортивні зали ЗОШ №1, МСЦ "Юність"




ІІІ місце
Ємільчине ДЮСШ - ДЮСШ №1 (Житомир) 2:0
Фінал
ДСШ Регіна (Рівне) - ХАЕС (Нетішин, Хмельницька обл.) 2:0
Категорія: Волейбол | Переглядів: 1896 | Додав: sportem
Всього коментарів: 4
4 sportem   (08.05.2011 17:21) [Материал]
Лісгосп вдруге поспіль заволодів Кубком Перемоги з волейболу, збірна селища так і не виправдала сподівань сезону - кожен грав (не грав) у свій окремий волейбол, до того ж привезли з Житомира "лівого" першого темпа Костю, який за три гри раз вдало пробив.
Київ не з'явився, замість них - Трушковський і К, яких вистачило на дві гри (програних). Киян вдало замінила Біла Церква, підсилена музичуковими новоградцями.
Біла Церква - Ємільчине 2:0, Лісгосп - Біла Церква 2:1, Лісгосп - Ємільчине 2:0
Інформація від НТ

3 sportem   (22.04.2011 13:55) [Материал]
Додано матеріал НТ про турнір від 22.04.11

2 sportem   (19.04.2011 17:24) [Материал]
Знову другі, або Юнацькі ігри за дорослими правилами
Із фіналу VI обласних літніх юнацьких ігор збірна ємільчинських волейболісток повернулася другою. Здавалось, є привід для радості. Проте головне враження тренерів і самих учасниць - це рівень суддівства у вирішальному поєдинку проти команди Житомирської ДЮСШ.
За словами тренера С.Онопченка, який цього разу представляв на турнір команду, нам відверто дали зрозуміти, що житомирський волейбол бути позаду ємільчинського не може. Інший тренер В.Романуха, який спостерігав за грою, лише у першій партії нарахував вісім помилок господарок, що залишились "не поміченими" суддями.
І це не вперше. Таке ж суддівство було і в грудні, коли ці команди зійшлися у фіналі в рамках Спартакіади школярів. Житомирянки тоді вже знали силу ємільчинок, програши у Вінниці (при нейтральних суддях!), коли змагались в одній групи Дитячої ліги.
У певній мірі виправдання цьому знайти можна, адже якщо команда Житомирської ДЮСШ буде поступатись ємільчинській (та ще й кілька разів на сезон), то постане недвозначне запитання щодо її доцільності. З іншого боку тримати її "на висоті" у такий спосіб - це наступати на горло власної пісні, адже здорова конкуренція ще нікому не завадила.
Та все ж порадіймо за наших дівчат, адже вони впевнено розібралися першого дня (минулої п'ятниці) з суперницями Коростеня та Радомишля та й у фіналі без бою господаркам не здавались, свідчення цьому - хоча б рахунок першої партії - 22:25.
А свою силу вони зможуть довести вже найближчими вихідними вдома в турнірі на кубок Й.К.Войтківського, куди плануютьь приїхати серйозні команди нашої та сусідньої областей.
НТ, 15.04.11

1 sportem   (19.04.2011 10:23) [Материал]

zt.20minut.ua

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net