Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



14:06
Підсумки спортивного року 2010
"Cпорт Ємільчинщини" вітає усіх любителів спорту, спортсменів, читачів та партнерів з Новим 2011 роком. Зичимо Вам міцного здоров'я, творчих натхнень, здійснення професійних планів, особистих бажань та нових перемог на спортивних майданчиках.
24 грудня в МСЦ "Юність" відбулося урочисте підведення підсумків спортивного року Ємільчинщини 2010. Матеріал про свято та офіційні підсумки оголосимо пізніше, як тільки буде оригінал. А зараз пропонуємо Вам пригадати спортивні події року за підсумками sportem.at.ua

Старт року: ІII Зимово-Новорічний кубок
3 січня після новорічних святкувань офіційно стартував новий спортивний сезон - ІII Зимово-Новорічним кубком з міні-футболу.

Спортивне новосілля року: Спортзал Ємільчинської гімназії
І знову перерізання стрічки, знову урочистості. Це вже стає звичним явищем для нашого району, а тому не може не тішити. Цього разу об’єктом радості і гордості став спортзал Ємільчинської гімназії.




Турнір року: Кубок пам'яті воїнів-інтернаціоналістів
І турнір з міні-футболу присвячений пам'яті воїнів-інтернаціоналістів, учасникам бойових дій в ДР Афганістан пройшов в захоплюючій боротьбі та складних погодних умовах. Призовий фонд міні-футбольних турнірів вперше сягнув - 1000 грн.

Вершина року: Фінал Дитячої ліги України

3-7 березня в м. Черкасах відбувся фінал Всеукраїнських змагань Дитячої ліги з волейболу серед дівчат 1993-94 р.н. У вісімці найкращих команд України - волейбольна команда ДЮСШ Ємільчине.

Традиція року: Чемпіонство РДА

В черговий раз команда РДА з волейболу захистила свій чемпіонський титул.

Поразка року: ФК Ємільчине – Звягель-750

В матчі 1/8 фіналу кубка області команда господарів екзаменувала майбутніх віце-чемпіонів України. Виграючи двічі в ході матчу та маючи моменти для закріплення переваги, господарі натомість пропустили прикрі голи у власні ворота.




Перемога року: ФК Бараші - ФК Бердичів

Після чергових кубкових 1:1 в матчах між ФК Бараші-ФК Бердичів переможець був визначений в серії післяматчевих пенальті. Переможний удар С.Литвиновського приніс  радісні хвилини та  миттєвості перемоги команди в півфіналі Кубка області 2010.


Фінал року: ФК Бараші – Хіммаш

Влаштувавши домашній фінал в м. Житомир ФК Бараші в серії післяматчевих пенальті поступилися чемпіону області команді Хіммаш (Коростень).

Реванш року: Хіммаш – ФК Бараші

Рівно через тиждень в стартовому матчі чемпіонату області ФК Бараші з мінімальним рахунком 1:0 перемогли господарів поля. В матчі ІІ кола ФК Бараші знову підтвердили свою перевагу над Хіммашем.
 



Золота середина року: ФК Ємільчине
Свій другий сезон в першості області з футболу команда ФК Ємільчине завершила на п'ятому місці серед дев'яти команд північної групи.  Разом з селищною радою фінансовий тягар команди взяли на себе керівники команди С.Козюн та С.Жилюк.

Повернення року: Рудня-Іванівська
Оновлена команда Рудня-Іванівська після річної перерви вдало повернулася до чемпіонату району з футболу. Прикра втрата кількох очок на старті коштувала команді призового місця за підсумками сезону.

Скандал року: Підлуби - Бараші

Гра була перервана в середині другого тайму через сходження гостей з поля.  Причина  непризначене пенальті у ворота господарів. Всі команди практично підтримали Бараші, але на фініші сезону технічна перемога все-таки прийшла до Підлуб, фактично з двох точок зору.




Камбек року: Ємільчине – Рудня-Іванівська

Практично матч в одні ворота на старті та обмін ролями в заключну ігрову годину. Фінальний рахунок 4:1 - фактичне повторення сценарію  2008 р.

Результативність року: Бараші – Мала Глумча

Після несподіваного результату в І колі Мала Глумча - Бараші 5:4, команди продовжили гольову виставу встановивши рекорд результативності чемпіонату 12:3 та записавши 6 м'ячів на рахунок нападника господарів Максима.

Матч року: Ємільчине – Бараші
Вперше за останні три роки матч в Ємільчиному між командами Ємільчине-Бараші відбувся на футбольному полі, який і визначив чемпіона 2010 року.




Гол року: В.Шевчук

Сухий лист у роздягальню від В.Шевчука у матчі Ємільчине-Бараші приніс команді фактично золоті дивіденти в захоплюючій боротьбі за чемпіонство 2010.

Заміна року: Р.Майданович

Р.Майданович, замінивши Ю.Галюка за 15 хвилин до завершення матчу, відзначився результивною передачею, яка практично визначила нового чемпіона області - Звягель-750.

Тренер року: В.Романуха (волейбол)

Фінал Дитячої ліги України, фінал обласних літніх молодіжних спортивних ігор 2010 р., чотири фінали Спартакіади, один з яких став переможним,  ось такий неповний перелік здобутків В. Романухи у 2010 р. 




Спортсмен року: В.Тимощук
В.Тимощук - чемпіон Спартакіади з волейболу, бронзовий призер Спартакіади з гандболу, капітан команди Ємільчинського р-ну з футболу,  гравець баскетбольної команди ЗОШ. Футболіст команди ФК Ємільчине та міні-футбольної команди Планета Азарт.

Символічна збірна району: Дмитро Міхєєв (Бараші) - Валентин Коваленко, Вадим Антощук (Костянтин Гольц), Сергій Савчук (Куліші, Володимир Тимощук), Володимир Сорока (Рудня-Іванівська) - Вадим Ходоровський, Віталій Коваленко, Ярослав Климчук (Олександр Климчук), Дмитро Білоцький - Володимир Ярошук, Роман Майданович (Бараші)



Матеріал газети Народна трибуна, 6.01.2011

Категорія: Різне | Переглядів: 2063 | Додав: sportem
Всього коментарів: 141 2 »
14 sportem   (04.02.2011 20:42) [Материал]
Так, як більше змін не пропонується, то склад збірної району 2010 залишим підсумковим. А написати варіант збірної чемпіонату району, ніхто нікому не заважає.

13 lamo   (04.02.2011 18:09) [Материал]
Тому, що ви складаете збірну району і потрібно враховувати тільки районні змагання))))
А якщо брати до уваги обласні змагання то це вже буде збірна команда області )))) biggrin

12 sportem   (21.01.2011 22:34) [Материал]
До збірної району включені гравці тільки з Ємільчинського району. А чому не брати до уваги матчі обласного рівня? Звягель-750, Арсенал, Граніт, Керамік, ФК Черняхів...
В.Сорока один з символів Рудні-Іванівської (верхній ряд праворуч та верхній ряд другий праворуч) грав за ФК Ємільчине в 1 лізі у 2008 р., 4 грудня 2010 р. трагічно загинув після нирання в ополонку...
Першу заміну зроблено, Д.Міхєєв замість А.Остапчука, решту варіантів самі надсилайте.

11 lamo   (21.01.2011 17:22) [Материал]
А скажіть будь-ласка як ви складали "збірну району" а до уваги брали обласні змагання???????????? wacko

10 sportem   (21.01.2011 10:40) [Материал]
Крім матчів чемпіонату району до уваги брались виступи на обласному рівні. О.Максимчук в даному випадку легіонер, кращий гравець чемпіонату району, можливо. Є інший варіант збірної - надсилайте.

9 Vasia   (21.01.2011 07:33) [Материал]
Кращі гравці чемпіонату району. Максимчук Олександр(БАРАШІ) та Савчук Сергій(КУЛІШІ). Чому так багато гравців з Ємільчиного в вашій збірні на їхньом місці мають бути Бараші.

8 sportem   (15.01.2011 00:10) [Материал]
Схоже, це була репетиція.
Звітна-виборча конференція обласної федерації футболу запланована на 15 березня.
Таке рішення прийняв 13 січня виконком цієї громадської організації. Про це нам повідомив голова обласної федерації футболу Олександр Чернявський. За його словами, під час цієї конференції буде проаналізовано діяльність федерації футболу Житомирщини за останні 4 роки та відбудуться вибори керівництва федерації.
Житомирська хвиля

7 Vasia   (14.01.2011 22:17) [Материал]
Новий голова федерації футболу в області. КОЦЮБКО. За 50 і 1 утримався так прошло голосування.

1-8 9-14
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net