Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



23:46
Мої враження про матчі ФК Бараші (Artes).
Хочу поділитися своїми враженнями від побачених чотирьох матчів чемпіонату області.
Гра перша: "Легіон" Житомир - ФК "Бараші". Житомир нас зустрів дощовою погодою, гра відбулася на центральному стадіоні, газон, на мою думку, був не поганий. Гра розпочалася в спокійному темпі, ініціативою володіла наша команда, але помилка захисника і удар з далекої відстані і ми програємо. Наша команда пішла вперед і невдовзі Грицина з пенальті зрівняв рахунок, але знову удар з дальньої дистанції, воротав відбив а на добиванні першим був гравець господарів. Гра так і закінчилась, хоч  був ще нереалізований нашою командою пенальті. Гра в мене залишила не дуже приємне враження, по перше суддя, по друге мені здалося що наша команда недооцінила суперника, не всі віддавалися на 100 відсотків грі, ось і отримали. Але що саме більше мене здивувало так це поведінка президента "Легіону" коли після ігрового зіткнення він вибіг на поле і почав погрожувати гравцю нашої команди, ну він його послав за що і отримав червону картку. Так що гра вийшла весела.
Гра друга: ФК"Бердичів" - ФК "Бараші". Всю дорогу йшла злива, але Бердичів нас зустрів сонячною погодою і думаю що командам грати було добре. Гра проходила на стадіоні "Шкіряник", в день міста глядачів зібралося чимало, газон був не поганий. Я думаю що всі бачили відео на бердичівському сайті, так що переказувати хід гри не буду, але хочу сказати що суперники були гідні один одного і на поразку не заслуговувала жодна із команд, бердичівляни продемонстрували велике бажання перемогти, але одного бажання мало, як на мене команді не вистачає майстерності і в команді немає високих гравців. В кінці гри нам пощастило, але перемога є перемога.
Гра третя: ФК "Бараші" - ДЮФК Коростень. Да дійсно склад команди не відповідав її назві, хоча і Дитячо-Юнацька, дітьми і юнаками там і не пахло а були досвідчені гравці і декілька легіонерів, я думаю всі бачили цю гру, ми їх не додавили.
Гра четверта: ФК "Бараші" - "Зоря-Енергія". Тут знову суперник відкрив рахунок на початку гри і грав на контратаках, але нам пощастило що Коваль зрівняв результат в самому кінці гри. Як стало згодом відомо за "Зорю" грали два гравці рівненського "Вереса", які не були заявлені.
Тепер деякі кадрові новини: Грицина і Чабак виставлені на трансфер, у Галюка та Бабича є пропозиції грати на чемпіонат серед аматорів (а можливо і в другій лізі) так що швидше за все вони грати не будуть, але команда буде боротися за призові місця, і ми всі надіємося на це.










Мелітополь-Бараші-Житомир-Бердичів-Ємільчине-Бараші-Мелітополь
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1710 | Додав: Artes | Теги: ФК Бараші
Всього коментарів: 2
2 sportem   (20.08.2010 19:15) [Материал]
У вівторок, 24 серпня, в чеському Німбурку стартує Меморіал Вацлава Єжека − турнір за участі шести юнацьких збірних, складених з футболістів 1993 року народження. Разом з господарями, угорцями, турками, словаками, ірландцями в змаганнях бере участь і наша команда, яку очолює Олег Кузнецов.
Для синьо-жовтих чеський іспит є етапом підготовки до кваліфікації Євро-2012 (U-19), яка розпочинається за рік. Український наставник викликав на збір 18 виконавців, переважна більшість яких представляють київське «Динамо» та донецький «Шахтар» − по десять і п’ять відповідно.

Отримав виклик до збірної України - Денис Данюк. Вітаємо Дениса та бажаємо успіхів в складі збірної України.


1 sportem   (01.08.2010 21:00) [Материал]
З нового сезону 17-річний Денис Данюк (син Artes'a) грає за Металург (Запоріжжя) дублери. Після 4 турів - 2 місце, Металург програв Шахтарю з Д.Чигринським, який забив один з трьох голів в матчі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net