Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



13:10
"Золота" осінь ФК "Бараші". Фоторепортаж
 "Можна з доброю заздрістю дивитись на успіхи цієї команди. Протягом усієї першості вона була ніби зачарована. "Бараші" були не те, що сильніші, а просто більш дисципліновані. І не тільки на полі".
Це цитата із сайту "Спорт Ємільчинщини" і належить президентові довбишського "Авангарду", у планах якого на нинішній сезон було не що інше, як перше місце… Слова красномовні. Клас "Барашів" визнали суперники, команда стала улюбленицею публіки, візиткою району.
 Феєричний сезон завершився не менше яскравою церемонією нагородження. В урочистостях взяли участь голова РДА Петро Лісовий, голова райради Володимир Ширма, президент обласної федерації футболу Олександр Чернявський.







 Наступний рік уже й не уявляється без подібного видовища, і тому закономірним є питання: "Чи будуть "Бараші" грати у вищій лізі?" Президент команди С. Котвицький в інтерв’ю обласному телебаченню заявив, що нинішній склад команди досить високого рівня, але, зважаючи на силу суперників вищої ліги, на наступний сезон планується підсилення команди кількома хорошими гравцями, щоб поборотися за призові місця.
Підстави для оптимізму є, адже, як стало відомо, до числа меценатів-барашівців у ході першості приєднався ще один серйозний спонсор Валерій Кравченко. Про мобілізацію спільних зусиль зазначав також і голова райради Володимир Ширма.
 Отож, далі буде ще цікавіше.








Решта фото Mikl'a в фотоальбомі
Верхній ряд: Віталій Попович, Павло Гриневич, Іван Чапський, Дмитро Міхєєв, Віктор Чабак, Михайло Слободян, Володимир Мухін, Валерій Тищук (тренер), Сергій Котвицький (президент).
Нижній ряд: Валерій Зінченко (генеральний директор), Олександр Охрімчук, Юрій Коваль, Ігор Шевчук, Роман Бондарчук, Олександр Максимчук, Сергій Литвиновський, Олексій Волошин (тренер).
 Слід згадати також футболістів нашого району, які грали за команду: Віталій та Валентин Коваленки, Дмитро Білоцький, Ярослав Климчук (Ємільчине); Роман Майданович, Юрій Зінченко, Віктор Шевчук (Бараші).
М. МЕЛЬНИК
Категорія: Першість області | Переглядів: 4486 | Додав: Mikl
Всього коментарів: 111 2 »
11 Artes   (26.09.2009 18:06) [Материал]
Будем надеяться что команда будет существовать,Бердичев футбольный город,и без команды никак.

10 football33   (26.09.2009 00:09) [Материал]
Будемо раді бачити ФК "Бараші" у Вищій лізі Чемпіонату області, звісно якщо ФК "Бердичів" буде існувати в наступному році

9 Artes   (24.09.2009 17:09) [Материал]
Бараша в этом плане легче,что нашлись патриоты села и вкладывают средства в развитие футбола всего района и этим примером заряжают всех,так что не только "дурной" пример заразителен,но и хороший а это главное.Ну а ФК"Емильчино"желаю найти спонсора и участвовать,а мы болельщики фК"Бараши" будем за вас болеть также как болели емильчинские за нас.Пускай у вас всё получится.Удачи.

8 Yaroslavson   (24.09.2009 14:56) [Материал]
потрібно ще знайти цей автобус і заправити його. хоча я думаю що це все реальні речі!

7 sportem   (24.09.2009 14:55) [Материал]
Кубок області, тут фінансова підтримка не потрібна. Сідай в автобус та їдь грати або вдома приймай. Підлуби кілька років тому Граніту 0:3 програли на Кубок.

6 Yaroslavson   (24.09.2009 14:52) [Материал]
я розумію ми всі дуже цього хочемо, але ж в нас нема такої фінансової підтримки як у барашів!

5 Artes   (24.09.2009 14:50) [Материал]
Да действительно молодцы, когда смотришь как играет команда, то получаешь большое удовольствие и хочется смотреть ещё и ещё, потому что игроки выходят на поле играть а не отбывать номер, да и команду конечно собрали солидную,в чём заслуга селекции, главное сохранить всех игроков до следующего сезона. Ну и конечно хочу пожелать дальнейших успехов в новом сезоне в чемпионате области, ну и попробовать себя в кубке аматоров, я думаю никто из болельщиков не будет против. hands :hands: hands hooray

4 sportem   (24.09.2009 14:49) [Материал]
Чемпіон району весною може заявитись на Кубок області! ФК Бараші гратимуть від вищої ліги. Тоді офіційно можна вважати створення нової команди ФК Ємільчине, минулого року по різному було.

1-8 9-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net