Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



20:10
ФК "Бараші" - "Шахтар" 1:0
 Першим суперником ФК "Бараші" в ролі лідера Першості на своєму полі став "Шахтар" (Коростишів). В ході змагань суперники підсилились вихованцями житомирського СДЮШОР. В складі ФК "Бараші" після минулого матчу відбулася одна заміна, замість Є.Саківського на поле вийшов Геннадій Аквазка.

 На початку матчу, володіючи територіальною перевагою, справа в господарів до небезпечних ударів по воротах суперників недоходила. В середині тайму зручну можливість відкрити рахунок, після штрафного удару, втратив Г.Попович.

 Кілька ударів по воротам суперників завдав С.Литвиновский, найбільш небезпечний - удар зліва з гострого кута, м'яч потрапив в дальню стійку воріт гостей. Перед самою перервою О.Охрімчук, після навісу з лівого флангу, з кількох метрів втрачає реальну можливість відкрити рахунок матчу. В гостей гольові моменти  в першому таймі були відсутні.
 На початку другого тайму господарям знову не щастить, мяч з лінії воріт вибив захисник гостей. Гості починають більш небезпечно грати в атаці. Після пострілу справа голкіпер господарів Д.Михеєв відбив м'яч прямо на ногу футболіста гостей, трішки вище воріт. В іншому епізоді, після штрафного удару, м'яч влучив в перекладину воріт господарів.

 В заключні хвилини матчу через другу жовту картку поле залишив коростишівський "Пітер Крауч".

 Голкіпер гостей, після удару І.Чапського з пенальті, парирував м'яч. Шахтарі до максимального притискуються до своїх воріт, м'яч вперто не летить до сітки воріт.
 Суддя матчу додає три хвилини, представник Коростишева незадоволений - чекає скоріше фінальний свисток. До закінчення матчу залишаються лічені секунди, Сергій Литвиновський із за меж штрафного майданчика - зриває павутиння з правої дев'ятки воріт гостей - 1:0, подарувавши команді та присутнім на стадіоні прекрасну мить - гол-диво та перемогу.

  Переможна хода ФК "Бараші" триває!!!!!!


Категорія: Першість області | Переглядів: 1753 | Додав: sportem
Всього коментарів: 3
3 kloc   (06.07.2009 12:50) [Материал]
Хлопці ви просто молодці))))))))))))

2 sportem   (05.07.2009 21:47) [Материал]
Незважаючи на юний вік Денис Данюк (син Artes'a) відзначився голом з пенальті в контрольному матчі з Кривбасом. Брав участь DENis також у матчі з молодіжним складом "Шахтар" (Донецьк). Вітання та успіхів гравцю Д.Данюку!!! Джерело інформації: офіційний сайт "Металург" (Запоріжжя).

1 Artes   (05.07.2009 20:27) [Материал]
Да, победа тяжёлая но тем она и ценная что добыта в упорной борьбе.Всех кто болеет за команду с трудной, но так необходимой победой.Бараши лучшие,так держать.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net