Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



22:03
Приїхали, побачили, виграли
Команда з Лугин стала переможцем традиційного турніру з волейболу, присвяченому Дню Перемоги. Ці змагання уже вшосте проведені за фінансової підтримки Ємільчинської селищної ради 9 травня - в знак шани і поваги до ветеранів.
В ролі дебютанта виступила команда з Лугин, про можливості якої знали тільки зі слів. Але вже перша гра показала серйозність її намірів, коли були обіграні волейболісти РДА (фактично збірна Ємільчиного та Новоград-Волинська) - 2:0.

 Найбільший опір гостям вчинила команда, основу якої склали юнаки ДЮСШ, які лише на тай-брейку поступилися 1:2.
Все вирішувалося в останній грі між лугинцями та всім відомою командою Серпутьків (щоправда, цього разу мінімально представленими в основі), які теж підійшли до вирішальної гри без поразок. Поєдинок за перемогу на турнірі став своєрідною дуеллю Сергія Григоровича Серпутька та Степана Олексійовича Трусова вчителя фізкультури, який теж більше 40 років віддав лугинському спорту. Саме його вихованці і здобули перемогу і в грі (2:0), і на турнірі.

 І не дивно, адже погоду в команді зробив її лідер, Іван Слинчук, за плечима якого досвід виступів у суперлізі чемпіонату України. Нині юнак у складі "СДЮСШ-ВДНУ" (м. Вінниця), яка виграла вищу лігу та увійшла до суперліги. Вцілому турнір відзначився рядом видовищних поєдинків і приніс такі результати:
1. Лугини 2. Команда Серпутька (Середи-Київ) 3. РДА 4. ДЮСШ
Категорія: Волейбол | Переглядів: 1593 | Додав: Mikl
Всього коментарів: 1
1 Artes   (12.05.2009 20:15) [Материал]
Я хочу вернуться к игре ФК Бараши-ФК Бердичев,сейчас я прочитал статью на сайте МФК Ковель об игре ФК Бердичев -МФК Ковель в первой лиге ДЮФЛ,пишут там что судейство там было отвратительное,и как и в игре с ФК Бараши постоянно били по ногам,на что судья никак не реагировал,команда Ковеля даже хотела уйти с поля,но самое интересное что они призывают чтобы все команды их тоже так принимали.Мне кажется что такой футбол нам не нужен и пользы он никакой не принесёт.Всем привет.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net