Народна трибуна
ВОЛЕЙБОЛ

СПАРТАКІАДА
ФУТБОЛЬНІ САЙТИ
ДЕРЖЛІСГОСП
БАРАШІ
АНДРІЄВИЧІ
ОНЛАЙН
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



00:46
Футбольний турнір ветеранських команд імені Михайла Ковальчука
10 серпня 2008 року в м. Олевськ відбувся турнір футбольних ветеранів присвячений пам'яті видатного спортсмена цього містечка Михайла Ковальчука. В даному дійстві брали участь 4 команди: Олевськ-1, Білокоровичі, Рокитне і звичайно ж були запрошені ветерани із Ємільчинського району. Організаторами поїздки нашої команди в загальній кількості 20 чоловік були Василь Адамович Гресько (головний тренер команди) та Андрій Сергійович Сокирко він же БІБА (капітан). До складу команди увійшли видатні футболісти минулих років та сучасності із Серід, Рудні Іванівської, Підлуб та Ємільчиного. Турнір відзначався високим рівнем організації, увагою місцевих органів влади та помітною фінансовою підтримкою спонсорів. Поєдинки команд проходили за олімпійською системою. Згідно жеребу першими грали Олевськ і Ємільчине. Наші доблесні ветерани вийшли з цього поєдинку переможцями (0-1). Олевчани не змогли реалізувати призначене пенальті - допомогла штанга, рішучі дії голкіпера (В. Серпутька) і захисту. Цей матч також запам’ятався великою кількістю емоцій з боку обох команд. В другому матчі між командами Рокитного і Білокорович було набагато спокійніше, тому все вирішила серія пенальті: 5-4 на користь білокоровчан (основний час 0-0). Далі відбулася гра за 3 місце, переможцями з якої вийшли олевчани з рахунком 2-0.
У фінальному матчі в ряди нашої команди влився молодий гравець Гресько Дмитро (регламент дозволяв брати участь в турнірі двом гравцям молодше 35 років в одній команді). Але нажаль задум головного тренера не спрацював – на забитий нами гол на початку першого тайму білокоровчани відповіли у кінці тайму. Основний час закінчився з результатом 1-1. Футбольна лотерея у вигляді післяматчевих пенальті принесла перемогу команді з Білокорович. Не зважаючи на те, що воротар суперників мав доволі багато років, невисокий зріст, великий живіт і грав у мокасинах, що літали по полю під час матчу, наші два гравці не справилися з нервовим напруженням і не влучили навіть у ворота. Отож перехідний кубок імені Михайла Ковальчука у цьому році дістався команді із Білокорович. Ми ж вибороли 2 місце. Кращим гравцем нашої команди оргкомітет визнав А. Сокирка (це дійсно так – він бездоганно відіграв два матчі на позиції крайнього захисника).

P.S. Хочеться подякувати олевчанам за запрошення, теплий прийом, справжнє свято футболу і ситну вечерю після завершення турніру де зібралися і згадали минулі баталії багато давніх друзів-спортсменів.


Категорія: Різне | Переглядів: 1552 | Додав: recoba
Всього коментарів: 2
2 sportem   (12.08.2008 09:29) [Материал]
Дякую, рівень земляків! Воротар - справжній генерал?! (з військової частини Білокорович) respect prof

1 recoba   (12.08.2008 00:50) [Материал]
І я там був, мед-пиво пив .... biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЧЕМПІОНАТ ЄСР

ЧР Goalstream
ПОЛІЦІЯ
КУЛІШІ
КОМЕНТАРІ
(13.08.2019 06:05)
(17.07.2019 11:56)
(05.07.2019 12:01)
(04.07.2019 23:11)
СИМОНИ

НовіКомандиКубок областіЧемпіонат області1 лігаЧемпіонат районуКубок районуМіні-футболГравціВолейболСпартакіадаРізне

©2008-2024 "Спорт Ємільчинщини" Публікація матеріалів (фото) за наявності гіперпосилання на sportem.at.ua | E-mail: sportem@ukr.net